Παρίσι – Αποστολή: Οι οίκοι Dior, Schiaparelli παρουσίασαν τις συλλογές τους
Η Σήλια Κριθαριώτη παρουσιάζει σήμερα το δικό της σόου υψηλής ραπτικής
Στο Παρίσι χιονίζει απίστευτα την ώρα που η εβδομάδα υψηλής ραπτικής βρίσκεται σε εξέλιξη. Η χιονόπτωση είναι θεαματική και οι μετακινήσεις εξαιρετικά δύσκολες.
Οι στέγες χιονισμένες, οι οροφές των αυτοκινήτων το ίδιο και τα super models έχουν βγάλει τα παπούτσια και κυκλοφορούν με αθλητικά μεταφέροντας τα ψηλοτάκουνα στις τσάντες. Το ίδιο κάνουν όμως και οι πελάτισσες των μεγάλων οίκων οι οποίες έχουν φτάσει στη Πόλη του Φωτός από όλα τα μέρη του πλανήτη.
Ο Οίκος Dior παρουσίασε τη Δευτέρα το μεσημέρι ένα μεγάλο σόου εμπνευσμένο από το τσίρκο όπως επίσης εξαιρετικά σόου παρουσίασε ο οίκος Schiapparelli.
Η Σήλια Κριθαριώτη παρουσιάζει σήμερα το δικό της σόου υψηλής ραπτικής με «φόντο» τη σχολή καλών τεχνών.
Το σόου της ταλαντούχας ελληνίδας σχεδιάστριας εμπνέεται από το Cirque Du Soleil ενώ ανάμεσα στα δεκάδες μοντέλα guest star είναι η διάσημη Μαρία Μπόργκες.
Ο χορευτής του Κωνσταντίνου Ρήγου, Tasos Xiarxo, θα βρίσκεται επίσης στην πασαρέλα ντυμένος με φαντασμαγορικές στολές για το σόου που θα θυμίζει κάτι από θεαματική παράσταση τσίρκου.
- Βρίσκεται στο Βερολίνο η 16χρονη Λόρα; – Σε συναγερμό οι ελληνικές αρχές
- Ισπανία: Στους 45 οι νεκροί από τη σύγκρουση τρένων -Τα θύματα εντοπίστηκαν μέσα σε βαγόνι
- Άρης Betsson: Τα σενάρια πρόκρισης στο EuroCup, του αρκεί ακόμη και μία νίκη
- Μακρόν: Το γαλλικό πολεμικό ναυτικό αναχαίτισε στη Μεσόγειο ρωσικό δεξαμενόπλοιο που υπόκειται σε κυρώσεις
- Αγρίνιο: «Πήγε στον στάβλο, έκοψε τις φλέβες της για να μην του δώσει τα λεφτά» – Νέες μαρτυρίες για τη σύζυγο του θύματος
- Τι θα συμβεί όταν ο Ήλιος πεθάνει; Μαγευτική εικόνα του James Webb δείχνει την απάντηση

