Ντέρμπι από το… πουθενά έγινε στο Τορόντο με τους Ράπτορς να παίρνουν τη νίκη στο φινάλε και να γλιτώνουν από μια ήττα εκτός προγράμματος.
Τη νίκη στους γηπεδούχους που αγωνίστηκαν χωρίς τον Καγουάι Λέοναρντ έδωσε ο Σιακάμ με buzzer beater! Κορυφαίος για τους Ράπτορς, ήταν ο Ιμπάκα με 22 πόντους, ενώ ακολούθησε ο Μάιλς με 13 πόντους.
Για τους Σανς, ξεχώρισε ο Μπούκερ που σημείωσε 30 πόντους και 8 ασίστ ενώ τον ακολούθησε ο Ούμπρε με 18 πόντους.
Τα δωδεκάλεπτα: 32-20, 57-49, 77-78, 111-109
Πέισερς – Σίξερς 96-120
Μόνο ντέρμπι δεν ήταν το ματς στην Ιντιάνα με τους Σίξερς να είναι ανώτεροι σε όλο το ματς και να παίρνουν εύκολη νίκη με 120-96 επί των Πέισερς.
Κορυφαίος για τους νικητές, ήταν ο Μπάτλερ με 27 πόντους, ενώ τον ακολούθησε ο διπλός Εμπίντ με 22 πόντους και 13 ριμπάουντ.
Για τους ηττημένους, ξεχώρισε ο Γιανγκ με 27 πόντους, ενώ ο Ολαντίπο είχε στους 15.
Τα δωδεκάλεπτα: 25-28, 48-54, 71-86, 96-120
Χόρνετς – Κινγκς 114-95
Εύκολη νίκη και για τους Χόρνετς απέναντι στους Κινγκς του Κώστα Κουφού (που δεν αγωνίστηκε καθόλου) με 114-95.
Κορυφαίος για τους Κινγκς ήταν ο Χιλντ με 24 πόντους, ενώ τον ακολούθησε ο Μπογκντάνοβιτς με 17 πόντους.
Για τους νικητές πρώτος σκόρερ ήταν ο Γουόκερ με 23 πόντους, ενώ από 15 πόντους σημείωσαν οι Κιντ – Χιλκριστ και ο Μπρίντζις.
Η μουσική παράσταση «ASTORIA» μάς μεταφέρει στη Νέα Υόρκη του Μεσοπολέμου, εκεί όπου μια μικρή Ελλάδα γεννιέται μέσα σε ένα καφενείο στην καρδιά της Αστόριας και το τραγούδι γίνεται φωνή, παρηγοριά και αντίσταση.
Ο Αντρέι Στογιάκοβιτς θα αποφασίσει για το ποιας εθνικής ομάδας τη φανέλα θα φορέσει, μετά από συνάντηση που θα έχει τόσο με την ελληνική πλευρά όσο και με τη σερβική.
Οι Κλίβελαντ Καβαλίερς πήραν τη νίκη μέσα στο Ντιτρόιτ επί των Πίστονς στο Game 5 και χρειάζονται μία ακόμη για να περάσουν στους τελικούς της ανατολικής περιφέρειας του NBA.