Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Αναστάσιος Ράμμος : Ο μπαμπάς μου ήταν αλκοολικός, έχω ζήσει καταστάσεις βίας

Αναστάσιος Ράμμος : Ο μπαμπάς μου ήταν αλκοολικός, έχω ζήσει καταστάσεις βίας

Ο νεαρός τραγουδιστής, Αναστάσιος Ράμμος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «The 2Night Show» του Γρηγόρη Αρναούτογλου και δε δίστασε λεπτό να μιλήσει για τα προβλήματα του πατέρα του με το αλκοόλ

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Αναστάσιος Ράμμος προχωρά σε αποκαλυπτικές δηλώσεις αναφορικά με την οικογένειά του και τα παιδικά του χρόνια.

Ο νεαρός τραγουδιστής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «The 2Night Show» του Γρηγόρη Αρναούτογλου και δε δίστασε λεπτό να μιλήσει για τα προβλήματα του πατέρα του με το αλκοόλ. Μάλιστα ανέφερε ότι παρόλο που τον έχει συγχωρέσει, έχει διακόψει κάθε είδους επαφή μαζί του.

Ο ίδιος μάλιστα αποκάλυψε: «Ο μπαμπάς μου ήταν αλκοολικός, έχω ζήσει καταστάσεις βίας. Ευτυχώς η μητέρα μου χώρισε και τώρα είναι καλά. Μόνο καλό μου κάνει που δεν έχω σχέσεις με τον μπαμπά μου γιατί γράφω τραγούδια. Τον έχω συγχωρέσει αλλά δεν θέλω συνέχεια, δεν θέλω να έχω σχέσεις μαζί του. Δεν ασχολείται κανείς με αυτόν, τους έχω κόψει όλους, δεν θέλω τίποτα».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024