Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Stoiximan χρυσός συνεργάτης του World Outdoor Gymnastics Gala

Η Stoiximan χρυσός συνεργάτης του World Outdoor Gymnastics Gala

Μια σημαντική διοργάνωση του χώρου του διεθνούς αθλητισμού, στην οποία το παρόν θα δώσουν κορυφαίοι αθλητές της γυμναστικής διοργανώνεται το καλοκαίρι του 2019 στη χώρα μας. Πρόκειται για το World Outdoor Gymnastics Gala, το οποίο πραγματοποιείται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας, καθώς και […]

Μια σημαντική διοργάνωση του χώρου του διεθνούς αθλητισμού, στην οποία το παρόν θα δώσουν κορυφαίοι αθλητές της γυμναστικής διοργανώνεται το καλοκαίρι του 2019 στη χώρα μας. Πρόκειται για το World Outdoor Gymnastics Gala, το οποίο πραγματοποιείται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας, καθώς και της περιφέρειας Αττικής. Η διαδικτυακή στοιχηματική εταιρία Stoiximan αποτελεί τον Gold Partner της διοργάνωσης. Πρόκειται για άλλη μια πολύτιμη χορηγική ενίσχυση των εθνικών ομάδων γυμναστικής της Ελλάδας, στα πλαίσια της προετοιμασίας για του Ολυμπιακούς Αγώνες που θα πραγματοποιηθούν στο Τόκιο το καλοκαίρι του 2020.

Η παρουσίαση του χορηγού και της διοργάνωσης πραγματοποιήθηκε στις 29 Νοεμβρίου στα γραφεία της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, με την παρουσία Ελλήνων ολυμπιονικών και κορυφαίων αθλητών της ενόργανης γυμναστικής, του τραμπολίνο και της ρυθμικής γυμναστικής. Όπως τονίστηκε στην παρουσίαση, το έργο του Gala είναι ουσιαστικά να αναδειχτεί η γυμναστική ως η «μητέρα όλων των αθλημάτων», κάτι που αναμένεται να γίνει μέσω διαδραστικών εμπειριών σε κοινό και θεατές.

Στις 7 Ιουλίου 2019 έχει προγραμματιστεί να γίνει η κεντρική εκδήλωση, στο Καλλιμάρμαρο – Παναθηναϊκό στάδιο, ωστόσο θα αρχίσουν να πραγματοποιούνται από πολύ νωρίτερα συναφείς δράσεις, καθώς επίσης και παράλληλες δράσεις μέσα στον Ιούλιο. Όπως ανακοινώθηκε, μια από τις καινοτομίες θα είναι η δυνατότητα που θα έχει το κοινό να βαθμολογήσει την απόδοση των αθλητών. Αυτό θα γίνει μέσω μιας ειδικής εφαρμογής που θα μπορούν να εγκαταστήσουν στο κινητό τους τηλέφωνο, ενώ συνολικά θα μπορούν να δίνουν έως και τέσσερις μοναδικές ψήφους, οι οποίες θα συμβάλουν στην ανάδειξη των νικητών της διοργάνωσης. Μια ακόμη καινοτομία είναι πως οι ψήφοι του κοινού θα μετατρέπονται αντίστοιχα και σε χρήματα, κάτι που σημαίνει πως με τον τρόπο αυτόν θα συγκεντρωθεί πιθανότατα τα υψηλότερα χρηματικά έπαθλα που έχουν ποτέ δοθεί στην ιστορία της γυμναστικής.

Θα πρέπει επίσης να σημειωθεί, πως έχει προγραμματιστεί να γίνει και ειδική εκδήλωση με φιλανθρωπικό χαρακτήρα, μετά την ολοκλήρωση του Gala, καθώς και για την ενίσχυση των αθλητών που θα λάβουν μέρος στους Ολυμπιακούς αγώνες, μέσω της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας.

Στη συνέντευξη τύπου που πραγματοποιήθηκε, ο κος Πάνος Κωνσταντόπουλος, Διευθυντής Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας της εταιρίας Stoiximan, τόνισε πως το WOGG αποτελεί μια διοργάνωση υψηλών προδιαγραφών και αποτελεί τιμή για την Stoiximanη συμμετοχή της ως Gold Partner. Ο κος Κωνσταντόπουλος αναφέρθηκε στους στόχους της διοργάνωσης, εστιάζοντας παράλληλα στο γεγονός πως ο ελληνικός πρωταθλητισμός βρίσκεται σε πολύ υψηλά επίπεδα, γεγονός που το αποδεικνύει έμπρακτα στους διεθνείς αγώνες. Φρόντισε μάλιστα να αναφερθεί ονομαστικά στον Λευτέρη Πετρούνια και τη Βασιλική Μιλλούση, δύο επιτυχημένους Έλληνες αθλητές τους οποίους έχει στηρίξει χορηγικά και στο παρελθόν η Stoiximan. Επιπλέον, όπως ανέφερε ο Διευθυντής Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας της Stoiximan, η εταιρία του βρίσκεται στο πλευρό της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας από το 2015, στηρίζοντας με τον τρόπο αυτόν τα ιδεώδη και τις αξίες του ολυμπισμού.Πιο συγκεκριμένα, μέσω του προγράμματος “Stoiximan For Tokyo”, η Stoiximan στηρίζει 16 συνολικά αθλητές, καθώς επίσης και τις Εθνικές Ομάδες Πόλο ανδρών και γυναικών, που θα λάβουν μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο το 2020. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για τη Stoiximan και τις υπηρεσίες που προσφέρει μέσω διαδικτύου, καθώς και αξιολογήσεις παικτών και ειδικών του χώρου σε αυτή την αξιολόγηση του Stoiximan Casino. Αξίζει να αναφερθεί τέλος το γεγονός πως πέρα από τις χορηγίες αυτές, η στοιχηματική εταιρία του διαδικτύου υλοποιεί προγράμματα εταιρικής υπευθυνότητας, ενισχύοντας τον αθλητισμό, την κοινωνία, τα παιδιά και το περιβάλλον.

Sports in

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ 87-91: Τον «κρέμασε» ο Σλούκας, έκαναν το 0-1 οι Ισραηλινοί

Με το… καλημέρα πλεονέκτημα αντίο για τους πράσινους. έχασαν ξανά από τη Μακάμπι (87-91) που αγωνία για τον Μπόλντγουιν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024