Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γκος : «Θα αξιοποιήσουμε την ενέργεια των φιλάθλων μας»

Γκος : «Θα αξιοποιήσουμε την ενέργεια των φιλάθλων μας»

Ο Αμερικανός γκαρντ στάθηκε στους φίλους του Ολυμπιακού στο ματς με την Χίμκι και την εμπιστοσύνη του Μπλατ προς το πρόσωπό του για τις κρίσιμες αποφάσεις στο τέλος

Ο Νάιντζελ Γουίλιαμς Γκος είναι παίκτης που στηρίζει πολλά ο Ντέιβιντ Μπλατ στον φετινό Ολυμπιακό. Ο Αμερικάνος γκαρντ χαίρει της εμπιστοσύνης του, κάτι που φαίνεται και από τον χρόνο συμμετοχής του στα ματς της Ευρωλίγκας.

Πριν την αναμέτρηση με την Χίμκι στάθηκε για το ματς της Πέμπτης στο Φάληρο και τόνισε ότι ο κόσμος θα βοηθήσει πολύ για να ωθήσει τους Ερυθρόλευκους στη νίκη.

Γενικότερα ο Αμερικανός γκαρντ μίλησε:

-Για το ματς με τη Χίμκι: «Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Είμαστε χαρούμενοι που παίζουμε στην έδρα μας και θα πρέπει να τους ανταγωνιστούμε όσο πιο σκληρά γίνεται, για να κερδίσουμε το παιχνίδι»

-Για την δύναμη του κόσμου: «Είναι πολύ σημαντικό να έχεις δυνατή έδρα και για την ατμόσφαιρα που έχουμε. Θα αξιοποιήσουμε την ενέργεια των φιλάθλων μας για να πάρουμε την νίκη».

-Για την επιρροή του κόσμου στην Ευρώπη: «Είναι η δεύτερη χρονιά μου στην Ευρώπη. Και πέρσι είχαμε πολύ καλούς οπαδούς στην Παρτιζάν. Αυτό είναι το ξεχωριστό στο ευρωπαϊκό μπάσκετ, ο κόσμος και ο τρόπος που δημιουργούν ατμόσφαιρα»

-Για την παρουσία του: «Νιώθω πολύ καλά, είμαστε μια πολύ καλή ομάδα, είμαστε σε πολύ καλή θέση και κινούμαστε σε σωστή κατεύθυνση, αυτό είναι το πιο σημαντικό».

-Για την δυσκολία της αναμέτρησης με τη Χίμκι: «Δεν θα είναι εύκολο το παιχνίδι. Είναι μια ομάδα με πολύ ταλέντο. Μια ομάδα με διαφορετικό στιλ μπάσκετ και μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι».

-Για την εμπιστοσύνη που του δείχνει ο προπονητής του: «Είναι σημαντικό για κάθε παίκτη να βρίσκεται στο παρκέ και να παίρνει την σωστή απόφαση. Αν ο προπονητής εμπιστευτεί εμένα για να πάρω την τελική απόφαση, τότε θα πρέπει να κάνω το καλύτερο που μπορώ για να πάρω την σωστή».

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024