Στις πρώτες θέσεις της Cheer League οι ελληνικές ομάδες (pics)
Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί πως οι ελληνικές ομάδες σε σχέση με ομάδες άλλων χωρών απαριθμούν λιγότερες συμμετοχές σε επίσημους αγώνες κατά την διάρκεια του έτους άρα η συλλογή πόντων είναι δυσκολότερη και η κατάταξη σε πρώτες θέσεις είναι αξιέπαινη.
Με πολλές επιτυχίες για το ελληνικό cheerleading έκλεισε το 2018 στην Cheer League της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Cheerleading, όπως ανακοινώθηκε στην επίσημη κατάταξη για το έτος που ολοκληρώθηκε.
Στην 3η θέση της ηλικιακής κατηγορίας Junior του Cheerleading (teamcoed) φιγουράρει ο ΑΚΟ Λιβαδειάς, συγκεντρώνοντας 220 βαθμούς. Ομάδες από την Ρωσία και την Νορβηγία βρίσκονται στις δύο πρώτες θέσεις. Η συγκεκριμένη κατηγορία του cheerleading, πρόκειται για το ακροβατικό cheerleading, όπως συνηθίζουμε να το αποκαλούμε στην Ελλάδα και περιέχει τους εντυπωσιακούς σχηματισμούς και τα άλματα.
Οι Αμαζόνες Βάρης κατετάγησαν στην 4η θέση του ομαδικού Cheer Freestyle Pom στην κατηγορία Junior συγκεντρώνοντας 260 βαθμούς, με ομάδες από τη Ρωσία να βρίσκονται στις πρώτες δύο θέσεις και την Σλοβενία να ολοκληρώνει την πρώτη τριάδα.
Στην 3η θέση, ισοβαθμώντας με Σλοβενία και Αυστρία στους 230 βαθμούς, βρέθηκε ο Αθλητικός Σύλλογος Τέχνη και Άθληση Ρεθύμνου στην κατηγορία Senior του Team CheerFreestylePom. Τις πρώτες δύο θέσεις σε ακόμα μία κατηγορία έλαβαν ομάδες από τη Ρωσία.
Οι πόντοι που έχουν συλλέξει οι ομάδες και η τελική ετήσια κατάταξη προκύπτει από τις βαθμολογίες των κριτών που έχουν λάβει σε ευρωπαϊκούς διασυλλογικούς αγώνες κατά την διάρκεια της χρονιάς.
Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί πως οι ελληνικές ομάδες σε σχέση με ομάδες άλλων χωρών απαριθμούν λιγότερες συμμετοχές σε επίσημους αγώνες κατά την διάρκεια του έτους άρα η συλλογή πόντων είναι δυσκολότερη και η κατάταξη σε πρώτες θέσεις είναι αξιέπαινη.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Ο τρομπετίστας και συνθέτης Στέλιος Χατζηκαλέας, λίγο προτού ανέβει στη σκηνή του Half Note Jazz Club για να παρουσιάσει τη νέα του δουλειά The Sea Inside, μας μιλάει για τη τζαζ.
Και τώρα οι δυο τους. Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός θα αναμετρηθούν στον τελικό του Allwyn Final 8 (21/2, 20:00) του Κυπέλλου Ελλάδας. Διαβάστε τα στατιστικά της αναμέτρησης των «αιωνίων» αντιπάλων