Αυτά που γίνονται στους διαδρόμους της Βουλής έχουν τελικά πολύ μεγαλύτερο ενδιαφέρον από αυτά μέσα στην αίθουσα της Ολομέλειας. Ένα τέτοιο περιστατικό μας διηγήθηκαν οι… διαδρομιστές του Κοινοβουλίου, λίγη ώρα μετά τη σκληρή αντιπαράθεση Τσίπρα – Μητσοτάκη.

Εξω από την Ολομέλεια, περνούσε ο Σπύρος Δανέλλης και μόλις τον είδε ομάδα συριζαίων βουλευτών έσπευσε να τον ασπαστεί και να του δώσει συγχαρητήρια για την επιλογή του να στηρίξει την κυβέρνηση.

Εκείνη την ώρα κατέφτασε ο βουλευτής του Ποταμιού, Γ. Αμυράς, ο οποίος πήρε παράμερα τον κ. Δανέλλη κι άρχισε να του μιλά. Σύμφωνα με πληροφορίες του έκανε «μασάζ» ζητώντας του να μην ψηφίσει υπέρ της κυβέρνησης λέγοντάς του μάλιστα «Και με 150 βουλευτές η κυβέρνηση παίρνει την ψήφο εμπιστοσύνης».

Όμως, ο μέχρι πρότινος συνάδελφός του στην Κ.Ο. του Ποταμιού ήταν ανένδοτος και του επιβεβαίωσε ότι δεν αλλάζει την απόφασή του διότι είναι θέμα αρχών και συνείδησης.

Να σημειωθεί, τέλος ότι Αμυρά και Δανέλλη διέκοψε για λίγο ο πρώην ΥΠΕΞ, Νίκος Κοτζιάς ο οποίος είπε ότι τον μεν δεύτερο τον γνωρίζει αλλά τον πρώτο θέλει να του δώσει συγχαρητήρια και να τον επιβραβεύσει για το ήθος και τον κοινοβουλευτικό του λόγο.