Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Οι πόρτες του Λονδίνου έχουν την τιμητική τους

Οι πόρτες του Λονδίνου έχουν την τιμητική τους

Η φωτογράφος Bella Foxwell έχει καταγράψει την ομορφιά του Λονδίνου , μια ομορφιά που οι περισσότεροι άνθρωποι απλά προσπερνούν

Η φωτογράφος Bella Foxwell έχει καταγράψει την ομορφιά του Λονδίνου , μια ομορφιά που οι περισσότεροι άνθρωποι απλά προσπερνούν. Η σελίδα της στο Instagram, με την κατάλληλη ονομασία The Doors of London (Οι πόρτες του Λονδίνου), διαθέτει ένα ουράνιο τόξο προσόψεων που είναι τόσο περίεργες, που μοιάζουν με σκηνικά από μια ταινία του Wes Anderson.

«Ξεκίνησα αυτό το λογαριασμό περίπου πριν δυόμισι χρόνια ως πρόκληση», λέει η ίδια. «Είχα περάσει τον περασμένο χρόνο ήδη στο να εργάζομαι για των λογαριασμό   μεγάλων εμπορικών σημάτων και ήθελα να δω αν θα μπορούσα να εξασκήσω σε αυτού του είδους την φωτογραφία.»

Από τους δρόμους του Notting Hill μέχρι τη ζωντανή συνοικία του Brixton και πέρα, η αυξανόμενη συλλογή της Foxwell έχει ήδη κερδίσει τους 38.000 οπαδούς της. «Πραγματοποιώ συνήθως μια μικρή έρευνα σε διαφορετικές τοποθεσίες πρώτα, και «Το καλύτερο συναίσθημα είναι όταν καταλήγεις σε έναν δρόμο γεμάτο πανέμορφες πόρτες που ποτέ δεν ήξερε ότι υπάρχει. Δεν συμβαίνει συχνά, αλλά όταν συμβαίνει, είναι πολύ συναρπαστικό».

Sports in

Παρτιζάν – Ολυμπιακός 69-74: Τεράστια νίκη στο Βελιγράδι και βήμα τετράδας!

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε ακόμα και στο -13, αλλά με αντεπίθεση διαρκείας γύρισε τούμπα το παιχνίδι και πέτυχε μια σπουδαία νίκη στη μάχη για την τετράδα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024