Η φωτογράφος Bella Foxwell έχει καταγράψει την ομορφιά του Λονδίνου , μια ομορφιά που οι περισσότεροι άνθρωποι απλά προσπερνούν. Η σελίδα της στο Instagram, με την κατάλληλη ονομασία The Doors of London (Οι πόρτες του Λονδίνου), διαθέτει ένα ουράνιο τόξο προσόψεων που είναι τόσο περίεργες, που μοιάζουν με σκηνικά από μια ταινία του Wes Anderson.

«Ξεκίνησα αυτό το λογαριασμό περίπου πριν δυόμισι χρόνια ως πρόκληση», λέει η ίδια. «Είχα περάσει τον περασμένο χρόνο ήδη στο να εργάζομαι για των λογαριασμό   μεγάλων εμπορικών σημάτων και ήθελα να δω αν θα μπορούσα να εξασκήσω σε αυτού του είδους την φωτογραφία.»

Από τους δρόμους του Notting Hill μέχρι τη ζωντανή συνοικία του Brixton και πέρα, η αυξανόμενη συλλογή της Foxwell έχει ήδη κερδίσει τους 38.000 οπαδούς της. «Πραγματοποιώ συνήθως μια μικρή έρευνα σε διαφορετικές τοποθεσίες πρώτα, και «Το καλύτερο συναίσθημα είναι όταν καταλήγεις σε έναν δρόμο γεμάτο πανέμορφες πόρτες που ποτέ δεν ήξερε ότι υπάρχει. Δεν συμβαίνει συχνά, αλλά όταν συμβαίνει, είναι πολύ συναρπαστικό».

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο