Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Η Seajets βραβεύει τους αλιείς και ναυτικούς για τη συμβολή τους στη διάσωση των συνανθρώπων μας

Η Seajets βραβεύει τους αλιείς και ναυτικούς για τη συμβολή τους στη διάσωση των συνανθρώπων μας

Σε μια βραδιά αφιερωμένη στους 26 αλιείς και 4 ναυτικούς του Tera Jet, οι οποίοι την ημέρα της πυρκαγιάς της 23ης Ιουλίου στο Μάτι, συνέβαλλαν στο έργο της διάσωσης

Η SEAJETS τίμησε τους 26 αλιείς και 4 ναυτικούς του Tera Jet, οι οποίοι την ημέρα της πυρκαγιάς της 23ης Ιουλίου στο Μάτι, επέδειξαν πρωτοφανή ηρωισμό, ρισκάροντας τη ζωή τους για τη διάσωση εκατοντάδων ανθρώπων που είχαν καταφύγει στη θάλασσα, προκειμένου να σωθούν. Η τιμητική βραδιά έλαβε χώρα την Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2018, στην Τράτα σε συμβολική τοποθεσία κοντά στην περιοχή του Ματιού, παρουσία εκπροσώπων και φορέων της πολιτείας και της πολιτικής ηγεσίας.

Μέσω της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας, η SEAJETS αποδεικνύει για ακόμη μια φορά το όραμα και την αποστολή της, η οποία εκτός από τη βέλτιστη εξυπηρέτηση των επιβατών, σχετίζεται με τη γενικότερη συνεισφορά στο κοινωνικό σύνολο μέσα από διαφορετικές δράσεις για την κοινωνία, την εκπαίδευση, τον αθλητισμό και το περιβάλλον.  Παράλληλα όμως, αποδεικνύει ότι είναι εκεί για να τιμήσει και να επιβραβεύσει όλους εκείνους που είναι έτοιμοι να προσφέρουν στο κοινωνικού σύνολο ανιδιοτελώς.

Η SEAJETS άλλωστε ήταν παρούσα από την πρώτη στιγμή, επιδεικνύοντας ιδιαίτερη ευαισθησία. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η προσφορά του 10% του καθαρού ναύλου από το εισιτήριο κάθε επιβάτη που ταξίδεψε με το Tera Jet με στόχο την ενίσχυση της ανοικοδόμησης των σπιτιών των πληγέντων, καθώς και η εκδήλωση στο πλοίο Tera Jet.

Κατά τη διάρκεια της τιμητικής βραδιάς, μεταξύ άλλων ο κ. Μάριος Ηλιόπουλος, Υπεύθυνος Στρατηγικού Σχεδιασμού και Ανάπτυξης της SEAJETS, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Σήμερα τιμούμε και βραβεύουμε τους ανθρώπους οι οποίοι με υψηλό αίσθημα αυτοθυσίας και αλτρουισμού, συνέβαλλαν ουσιαστικά και άμεσα στο δύσκολο έργο της διάσωσης, κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες. Πρόκειται για τους 26 αλιείς και 4 ναυτικούς του πλοίου Tera Jet της SEAJETS, οι οποίοι βρίσκονται μαζί μας. Η SEAJETS, θεωρώντας χρέος της, βραβεύει αυτούς τους ανθρώπους-σύμβολο ως ελάχιστο φόρο τιμής, για τον ηρωισμό τους και για τη διάσωση εκατοντάδων ανθρώπων. Για όλους εμάς στη SEAJETS η αντίδραση και συμβολή στην αντιμετώπιση των συνεπειών της απρόσμενης καταστροφής της 23ης Ιουλίου ήταν ενστικτώδης και άμεση. Θα συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα στους πληγέντες μέχρι οι πληγές και η στάχτη της φωτιάς να μεταμορφωθούν σε χαμόγελο για τους ανθρώπους και λουλούδια για τη φύση.»

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024