Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ηλεκτρικά διαπιστευτήρια από την Cadillac στο Detroit

Ηλεκτρικά διαπιστευτήρια από την Cadillac στο Detroit

Η αμερικανική φίρμα παρουσιάζει από το Detroit σε πρωτότυπη εκδοχή ένα πρώτο δείγμα γραφής από το όχημα που, στο άμεσο μέλλον, θα αποτελέσει την πρώτη της ηλεκτροκίνητη πρόταση.

Μαζί με την θηριώδη ΧΤ6 η οποία πραγματοποιεί την πρεμιέρα της στο Detroit, η Cadillac δίνει από την αμερικανική έκθεση μια γεύση για το μοντέλο που θα αποτελέσει την πρώτη της αμιγώς ηλεκτροκίνητη πρόταση η οποία, σύμφωνα με τις διαθέσιμες πληροφορίες, θα μετασχηματιστεί σε έκδοση παραγωγής μέσα στην επόμενη διετία.

Επί του παρόντος, η αμερικανική φίρμα δεν δίνει πολλές πληροφορίες για το ακόμα ανώνυμο πρωτότυπο, ωστόσο από το υλικό που έχει δοθεί ήδη στη δημοσιότητα, είναι σαφές ότι πρόκειται για ένα crossover το οποίο θα μπορεί να φιλοξενήσει έξι επιβαίνοντες.

Εκτός από την εξαθέσια διάταξη, η Cadillac αποκαλύπτει και ορισμένα ακόμα στοιχεία για το εσωτερικό του το οποίο εκτός από τη γνωστή φουτουριστική σχεδιαστική προσέγγιση ενός concept του μέλλοντος προδίδει και την παρουσία συστήματος ημιαυτόνομης οδήγησης επιπέδου 4 με δεδομένο ότι το τιμόνι μπορεί να αναδιπλωθεί όταν δεν απαιτείται η συνδρομή του οδηγού.

Παράλληλα, εκτός από τα φουτουριστικά σχεδιαστικά χαρακτηριστικά του, τη δυνατότητα ημιαυτόνομης οδήγησης και τον αμιγώς ηλεκτροκίνητο χαρακτήρα του, το ηλεκτρικό Cadillac, υπόσχεται σύμφωνα με τον επικεφαλής της φίρμας Steve Carlisle να προσφέρει «ίσες δόσεις πολυτέλειας και καινοτομίας»

Όπως και να έχει τα εξωτερικά χαρακτηριστικά του, το δεδομένο είναι ότι το πρώτο ηλεκτρικό Cadillac θα έχει ως αφετηρία την υπό εξέλιξη, νέα αρχιτεκτονική του ομίλου General Motors BEV3 η οποία προορίζεται να αποτελέσει τη βάση για μια νέα γενιά ηλεκτρικών οχημάτων.

Sports in

Μπάγερν Μονάχου – Άρσεναλ 1-0: Ο Κίμιχ έστειλε τους Βαυαρούς στα ημιτελικά

Η γκολάρα του Κίμιχ ήταν αρκετή για την Μπάγερν που νίκησε με 1-0 την Άρσεναλ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024