Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τον βίο και την πολιτεία του Μανώλη Πετσίτη, γνωστού πλέον και ως «Μανόλο του Παππά». Του ανθρώπου που ενσάρκωσε το «ελληνικό όνειρο», αφού μέσα σε μια τριετία μεταμορφώθηκε από έναν ταπεινό σερβιτόρο με εισόδημα 5.000 ευρώ, σε πλούσιο μεγαλοπαράγοντα, με «πρόσωπο» σε επιχειρηματικούς και κοσμικούς κύκλους. Όλα αυτά χάρη στην φιλία του με τον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής Νίκο Παππά.

Πλέον ένα νέο πρόσωπο έχει εμφανιστεί στο προσκήνιο της υπόθεσης και μαζί του νέες, περίπλοκες διασυνδέσεις, η άκρη των οποίων καταλήγει -με τον έναν ή τον άλλο τρόπο- στο Μέγαρο Μαξίμου.

Πρόκειται για τον γνωστό δικηγόρο Νίκο Ανδρικόπουλο, ο οποίος αν και ήδη επιτυχημένος στο επάγγελμά του, επί των ημερών του ΣΥΡΙΖΑ είδε τις δραστηριότητές του να πολλαπλασιάζονται και μάλιστα σε συνεργασία με επιχειρηματίες που διατηρούν στενές σχέσεις με το κυβερνών κόμμα.

Τις αποκαλύψεις είχε κάνει πρώτο το Βήμα της Κυριακής και ο δημοσιογράφος Βασίλης Λαμπρόπουλος ο οποίος είχε φέρει στο φως τα στοιχεία για το ρόλο μεγαλοδικηγόρου που κρύβεται πίσω από την υπόθεση. Στο άρθρο με τίτλο:  Υπόθεση Πετσίτη : Ποιος δικηγόρος «κρύβεται» πίσω από την ενοικίαση της βίλας του στην Βαρυμπόμπη, αναφερόταν στον Ν. Ανδρικόπουλο.

Αλλά και στο άρθρο «Η βίλα Πετσίτη οδηγεί στο σκάνδαλο ΔΕΠΑ» αναφέρονταν οι «περίεργες» σχέσεις και διασυνδέσεις του Πετσίτη με τον μεγαλοδικηγόρο.

Ο Ν. Ανδρικόπουλος αποκαλύπτεται πως είναι ο άνθρωπος στο όνομα του οποίου ενοικιάστηκε η περίφημη βίλα της Βαρυμπόμπης στην οποία διαμένει ο Μανώλης Πετσίτης. Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του ακινήτου -ο οποίος μίλησε στο Πρώτο Θέμα- στην υπογραφή του μισθωτήριου συμβολαίου παρέστησαν τόσο ο «Μανόλο» όσο και ο Ανδρικόπουλος. Ο Μ. Πετσίτης του ζήτησε να μπει στο συμβόλαιο το όνομα του δικηγόρου και όχι του ίδιου, επικαλούμενος… προσωπικούς λόγους.

Το ενοίκιο των 1.850 ευρώ το μήνα το κατέβαλε ο Νίκος Ανδρικόπουλος (ο οποίος έχει και εισπρακτική που κάνει δουλειές με τη ΔΕΗ και τη MIG) για λογαριασμό του Πετσίτη. Ωστόσο σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη της βίλας η συνέπεια αυτή σταμάτησε πριν από πέντε μήνες, αφού πλέον του χρωστά συνολικά 9.250 ευρώ.

Σημειώνεται πως αυτές τις ημέρες ο «Μανόλο» του Νίκου Παππά είναι άφαντος. Μετά την αποκάλυψη της σχέσης του με το Μαξίμου και των δραστηριοτήτων του ο Μ. Πετσίτης έχει εξαφανιστεί. Σύμφωνα με το Θέμα ο ίδιος είπε σε κοντινά του πρόσωπα πως πάει για τις γιορτές στο εξωτερικό, ενώ τον έχουν δει στην Κύπρο να κυκλοφορεί με το θηριώδες τζιπ του, και να επισκέπτεται πότε ιδιωτική κλινική της Μεγαλονήσου, και πότε κοσμικά σπίτια.