Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η συγκίνηση του Νίκου Παππά

Η συγκίνηση του Νίκου Παππά

Συγκινήθηκε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής αλλά η συγκίνησή του γίνεται μόνο κατά πώς τον συμφέρει

O υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκος Παππάς, παρενέβη για τις απολύσεις στον Σκάι λέγοντας ότι δεν αφήνει… ασυγκίνητη την πολιτεία η ξαφνική αυτή εξέλιξη. Και ζήτησε την παρέμβαση του ΕΣΡ προκειμένου να ελέγξει αν υπάρχουν οι 400 εργαζόμενοι με βάση την άδεια και λοιπά, και λοιπά.

Μπράβο στον υπουργό που κάνει καλά τη δουλειά του και ζητά να γνωρίζει τι συμβαίνει στο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο.

Αλλά πολύ ευσυγκίνητος δεν μας βγήκε ο κ. Παππάς; Συγκινείται βεβαίως επιλεκτικά και κατά πώς τον βολεύει ή με βάση το ποιος κάνει τις απολύσεις. Να φανταστούμε ότι είχε βάλει τα κλάματα όταν έγιναν οι απολύσεις και οι απεργίες στο Κόκκινο ή στην Αυγή.

Και βεβαίως, επειδή είμαστε από αυτούς που γνωρίζουμε πρόσωπα και πράγματα, θα πρέπει να είχε συγκινηθεί ιδιαίτερα ο κ. Παππάς όταν απολύονταν δεκάδες στον όμιλο του Πήγασου ή όταν ο ιδιοκτήτης του έβαζε λουκέτο αφήνοντας απλήρωτους εκατοντάδες εργαζόμενους με τις οικογένειες τους.

Ισως πάλι η συγκίνηση του κ. Παππά να περιοριζόταν στις κατ’ ιδίαν συναντήσεις που είχε με το μεγάλο αφεντικό, όταν και κανόνιζαν πώς θα φεσώσουν με καμιά 200αριά εκατομμύρια το ελληνικό δημόσιο.

Αλλά από την άλλη αυτά είναι ιστορία και κάποια στιγμή έρχεται η ώρα της πληρωμής. Της ηθικής γιατί η άλλη πάει, έχει ξεχαστεί. Ας γυρίσουμε στο σήμερα.

Ας πάμε στην έφοδο των αναπληρωτών εκπαιδευτικών στο στούντιο της ΕΡΤ κατά τη διάρκεια του δελτίου ειδήσεων. Με βάση το βίντεο που έκαναν πέραν του ότι διαμαρτύρονται γιατί βρίσκονται χρόνια σε ομηρεία, καταγγέλλουν την ΕΡΤ γιατί δεν έδειξε τίποτε από τη μεγαλειώδη διαδήλωση των εκπαιδευτικών την Παρασκευή και κυρίως από το άγριο ξύλο που έπεσε από την αστυνομία.

Ισως ο Νίκος Παππάς, που γνωρίζει καλά την ΕΡΤ -έχει άλλωστε και τους κομματικούς κομισάριούς του εκεί που τον ενημερώνουν- να μας πει πώς συνέβη αυτό στο δελτίο της ραδιοτηλεόρασης. Ισως πάλι να συγκινηθεί για το αριστερό ξύλο που έπεσε και να κατακεραυνώσει τη διοίκηση της ΕΡΤ που έκρυψε το γεγονός.

Ισως πάλι να έχουμε αυταπάτες ότι θα υπάρξει ευαισθησία, ότι θα υπάρξει παρέμβαση.

Αρχή άνδρα δείκνυσι. Το γνωρίζει καλά ο κ. Παππάς.

Sports in

Σε κίνδυνο οι ισπανικοί σύλλογοι και η Φούρια Ρόχα λόγω της κυβερνητικής κηδεμονίας στην ομοσπονδία

Στελέχη της UEFA θεωρούν πως η κυβερνητική κηδεμονία στην ισπανική ομοσπονδία δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή από τη στιγμή που δεν υπήρξε η ίδια ανοχή και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024