Η συγκίνηση του Νίκου Παππά
Συγκινήθηκε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής αλλά η συγκίνησή του γίνεται μόνο κατά πώς τον συμφέρει
O υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκος Παππάς, παρενέβη για τις απολύσεις στον Σκάι λέγοντας ότι δεν αφήνει… ασυγκίνητη την πολιτεία η ξαφνική αυτή εξέλιξη. Και ζήτησε την παρέμβαση του ΕΣΡ προκειμένου να ελέγξει αν υπάρχουν οι 400 εργαζόμενοι με βάση την άδεια και λοιπά, και λοιπά.
Μπράβο στον υπουργό που κάνει καλά τη δουλειά του και ζητά να γνωρίζει τι συμβαίνει στο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο.
Αλλά πολύ ευσυγκίνητος δεν μας βγήκε ο κ. Παππάς; Συγκινείται βεβαίως επιλεκτικά και κατά πώς τον βολεύει ή με βάση το ποιος κάνει τις απολύσεις. Να φανταστούμε ότι είχε βάλει τα κλάματα όταν έγιναν οι απολύσεις και οι απεργίες στο Κόκκινο ή στην Αυγή.
Και βεβαίως, επειδή είμαστε από αυτούς που γνωρίζουμε πρόσωπα και πράγματα, θα πρέπει να είχε συγκινηθεί ιδιαίτερα ο κ. Παππάς όταν απολύονταν δεκάδες στον όμιλο του Πήγασου ή όταν ο ιδιοκτήτης του έβαζε λουκέτο αφήνοντας απλήρωτους εκατοντάδες εργαζόμενους με τις οικογένειες τους.
Ισως πάλι η συγκίνηση του κ. Παππά να περιοριζόταν στις κατ’ ιδίαν συναντήσεις που είχε με το μεγάλο αφεντικό, όταν και κανόνιζαν πώς θα φεσώσουν με καμιά 200αριά εκατομμύρια το ελληνικό δημόσιο.
Αλλά από την άλλη αυτά είναι ιστορία και κάποια στιγμή έρχεται η ώρα της πληρωμής. Της ηθικής γιατί η άλλη πάει, έχει ξεχαστεί. Ας γυρίσουμε στο σήμερα.
Ας πάμε στην έφοδο των αναπληρωτών εκπαιδευτικών στο στούντιο της ΕΡΤ κατά τη διάρκεια του δελτίου ειδήσεων. Με βάση το βίντεο που έκαναν πέραν του ότι διαμαρτύρονται γιατί βρίσκονται χρόνια σε ομηρεία, καταγγέλλουν την ΕΡΤ γιατί δεν έδειξε τίποτε από τη μεγαλειώδη διαδήλωση των εκπαιδευτικών την Παρασκευή και κυρίως από το άγριο ξύλο που έπεσε από την αστυνομία.
Ισως ο Νίκος Παππάς, που γνωρίζει καλά την ΕΡΤ -έχει άλλωστε και τους κομματικούς κομισάριούς του εκεί που τον ενημερώνουν- να μας πει πώς συνέβη αυτό στο δελτίο της ραδιοτηλεόρασης. Ισως πάλι να συγκινηθεί για το αριστερό ξύλο που έπεσε και να κατακεραυνώσει τη διοίκηση της ΕΡΤ που έκρυψε το γεγονός.
Ισως πάλι να έχουμε αυταπάτες ότι θα υπάρξει ευαισθησία, ότι θα υπάρξει παρέμβαση.
Αρχή άνδρα δείκνυσι. Το γνωρίζει καλά ο κ. Παππάς.
- Βραζιλία: Ανακαλεί τον πρεσβευτή της στο Μπουένος Αϊρες μετά τις «προσβλητικές» δηλώσεις του Μιλέι
- ΛΔ Κονγκό: 3.200 κρούσματα του Εμπολα, συμπεριλαμβανομένων 1.405 θανατηφόρων
- Γερμανία: Ο υπουργός Μεταφορών ζητά την απόλυσή του κάνοντας λόγο για «αναξιοπρεπή κατάσταση»
- Ουκρανία: «Χτυπήθηκαν λιμάνια και πλοία» από τις ρωσικές δυνάμεις ενώ βυθίστηκε το Golden Leo
- Βιετνάμ: 17 ναυτικοί αγνοούνται έπειτα από ναυάγιο φορτηγού στη Νότια Σινική Θάλασσα
- Πετρέλαιο: Πτώση των τιμών κατά 5% και πλέον εξαιτίας ελπίδων για συμφωνία ΗΠΑ – Ιράν
- Στενά του Ορμούζ: Αυτός είναι ο άνθρωπος που έπεισε τον Τραμπ να μην τα βομβαρδίσει άλλο
- Σούπερ Ελ Νίνιο: Δυσοίωνες προβλέψεις για την Αφρική – Οικονομική ζημιά ύψους 10-20 δισ. δολαρίων
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 27.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/hamid-khaleghi-bNWXW7ZvYGo-unsplash-1-315x220.jpg)






![[ΡΩΓΜΕΣ]: Ανάμεσα στον χορό, το θέατρο και την ποίηση](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ΡΩΓΜΕΣ-Χ.Κυριαζιδη-credits-©Κατερίνα-Αρβανιτη-_2-230x130.jpg)








































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442