Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χάβος: «Αξίζαμε τη νίκη, δεν κερδίσαμε από τύχη»

Χάβος: «Αξίζαμε τη νίκη, δεν κερδίσαμε από τύχη»

Ο τεχνικός της Λαμίας τόνισε ότι η ομάδα του άξιζε τη νίκη, παρ' ότι ο Παναθηναϊκός είχε δύο πολύ μεγάλες ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο

Η Λαμία με γκολ του Μπαράλες νίκησε με 1-0 τον Παναθηναϊκό και έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκρισή της στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο τεχνικός της Λαμίας, Μάκης Χάβος, τόνισε ότι η ομάδα του άξιζε τη νίκη, παρότι ο Παναθηναϊκός είχε δύο πολύ μεγάλες ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο. Παράλληλα, έκανε ειδική μνεία στον νεαρό πορτιέρο, Παναγιώτη Κατσίκα, ο οποίος άρπαξε από τα μαλλιά την ευκαιρία που του δόθηκε και έδειξε πολύ καλά στοιχεία.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Δεν νικήσαμε από τύχη, το αξίζαμε. Και οι δυο ομάδες προσπάθησαν να παίξουν μπάλα. Καταφέραμε να βάλουμε ένα γκολ που το δικαιούμασταν στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Παναθηναϊκός έχασε δυο μεγάλες ευκαιρίες είναι αλήθεια αλλά αξίζαμε τη νίκη για την εμφάνισή μας. Ήταν μια μεγάλη νίκη. Χαίρομαι και για τον Κατσίκα, γιατί η Λαμία έτσι κέρδισε και ένα νέο παιδί. Συγχαρητήρια στον προπονητή τερματοφυλάκων και σε όλους».

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024