Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κράλεβ : «Τελετή έναρξης και τελικός Μουντιάλ 2030 στο ΟΑΚΑ»

Κράλεβ : «Τελετή έναρξης και τελικός Μουντιάλ 2030 στο ΟΑΚΑ»

Ο Υπουργός Αθλητισμού της Βουλγαρίας, Κράσεν Κράλεβ σε δηλώσεις του τόνισε ότι η χώρα του μπορεί να διαθέσει τέσσερα γήπεδα για τη διεξαγωγή του Μουντιάλ 2030, ενώ θεωρεί πως το ΟΑΚΑ είναι το κατάλληλο για να φιλοξενήσει τον τελικό της διοργάνωσης

Οι συζητήσεις για ενδεχόμενη συνδιοργάνωση του Μουντιάλ 2030 από τις Βουλγαρία, Σερβία, Ρουμανία και Ελλάδα συνεχίζονται. Οι αρμόδιοι ψάχνουν να βρουν ένα ιδανικό σχέδιο για να καταθέσουν υποψηφιότητα για το Παγκόσμιο Κύπελλο, προκειμένου να αναλάβουν οι τέσσερις χώρες να φιλοξενήσουν τη διοργάνωση.

Στο πλαίσιο των συζητήσεων αυτών, ο Υπουργός Αθλητισμού της Βουλγαρίας, Κράσεν Κράλεβ, παραχώρησε συνέντευξη και γνωστοποίησε πως η χώρα του προτίθεται να διαθέσει τέσσερα μεγάλα γήπεδα για διεξαγωγή αγώνων στο Μουντιάλ του 2030.

Ο Υπουργός της γειτονικής χώρας αναφέρθηκε παράλληλα και στο ΟΑΚΑ, τονίζοντας ότι προτιμάει να διεξαχθεί ο μεγάλος τελικός αλλά και η τελετή έναρξης του Παγκοσμίου Κυπέλλου στην Αθήνα, καθώς υπάρχουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις και υποδομές.

Αναλυτικά όσα είπε ο Υπουργός Αθλητισμού της Βουλγαρίας:

«Εμείς ως Βουλγαρία, όσον αφορά τη συμμετοχή μας στην υποψηφιότητα για το Μουντιάλ του 2030 με τις Σερβία, Ρουμανία και Ελλάδα, τονίζουμε ότι σκοπεύουμε να διαθέσουμε 4 στάδια. Το εθνικό, που βρίσκεται στη Σόφια, άλλο ένα στην πρωτεύουσα και δυο γήπεδα σε Βάρνα και Πλόβντιβ. Το ΟΑΚΑ στην Αθήνα, είναι το προτιμότερο για να διεξαχθεί εκεί η τελετή έναρξης αλλά και ο μεγάλος τελικός του θεσμού» ήταν τα λόγια του Κράλεβ.

Sports in

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη Νιόν για τον ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, μια μέρα μετά το έπος της Πόλης βρίσκεται και στη Νιόν για να παρακολουθήσει τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 με τη Ναντ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024