Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Εμπνευσμένο από τις... κόκκινες γραμμές το νέο λογότυπο των ΑΝΕΛ

Εμπνευσμένο από τις… κόκκινες γραμμές το νέο λογότυπο των ΑΝΕΛ

«Οι κόκκινες γραμμές είναι η περηφάνια μας...» ξεκινά το βίντεο στο οποίο αποτυπώνεται μια χοντρή κόκκινη γραμμή και συνεχίζει: «Οι κόκκινες γραμμές γράφουν την ιστορία μας»

Μπορεί να μην καταφέρνει να μαζέψει τους… έξι όλους και όλους βουλευτές του για να συνεδριάσει η Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος του, μπορεί ένας ένας να… τραβούν γραμμή και να διαχωρίζουν τη θέση τους, ωστόσο ο Πάνος Καμμένος αποφάσισε να παρουσιάσει σήμερα το νέο σήμα του συγκυβερνώντος κόμματος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, το οποίο είναι βασισμένο… στις κόκκινες γραμμές που «τιμούν τους προγόνους μας»!

Σήμερα, Τετάρτη 9 Ιανουαρίου, ημέρα που στα Σκόπια ξεκίνησε η τελική διαδικασία για την επικύρωση των συνταγματικών αλλαγών και έτσι θα ανοίξει ο δρόμος ώστε να έρθει η Συμφωνία των Πρεσπών στην ελληνική Βουλή, ο Πάνος Καμμένος εμπνεύστηκε ένα σήμα που εστιάζεται στο μοτίβο «κόκκινες γραμμές», θέλοντας να κάνει έναν παραλληλισμό με την απόφασή του να μην δεχθεί τη συμπερίληψη του ονόματος «Μακεδονία» στην ονομασία της γειτονικής χώρας.

«Οι κόκκινες γραμμές είναι η περηφάνια μας…» ξεκινά το βίντεο στο οποίο αποτυπώνεται μια χοντρή κόκκινη γραμμή και συνεχίζει: «Οι κόκκινες γραμμές γράφουν την ιστορία μας».

Σε μία χρονική συγκυρία που το κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων διέρχεται τη μεγαλύτερη κρίση του, στο νέο λογότυπο εμφανίζεται μία φαρδιά κόκκινη γραμμή και ακολουθεί με μπλε γράμματα το όνομα του κόμματος, ενώ ο αετός που πετούσε πάνω από το πρώτο λογότυπο, τώρα εμφανίζεται στην γραμμή του Α της λέξης «Ανεξάρτητοι».

Στο σποτάκι του κόμματος που δίνει προεκλογική χροιά τονίζεται: «Οι κόκκινες γραμμές τιμούν τους προγόνους μας, οι κόκκινες γραμμές είναι η ανεξαρτησία μας και η δύναμή μας. Τώρα πιο αποφασισμένοι από ποτέ».

Δείτε το βίντεο:

Sports in

Έξαλλοι στη Μακάμπι: «Λέει ψέματα ο Αταμάν»

Πηγή της Μακάμπι απαντά σε όσα της προσάπτει ο Εργκίν Αταμάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024