Τρίτη 07 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Αναβλήθηκε η συνεδρίαση της ΚΟ των ΑΝΕΛ

Αναβλήθηκε η συνεδρίαση της ΚΟ των ΑΝΕΛ

Μετά από καθυστέρηση περίπου τεσσάρων ωρών, τελικά η συνεδρίαση της ΚΟ των ΑΝΕΛ αναβλήθηκε

Σε αναβολή οδηγήθηκε η συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ΑΝΕΛ με αιτιολογία τη μεγάλη διάρκεια της συζήτησης στη Βουλή για τα αντισταθμιστικά.

Η συνεδρίαση επρόκειτο να ξεκινήσει το πρωί της Τετάρτης, προκειμένου να αποσαφηνιστεί η στάση του συγκυβερνώντος κόμματος ως προς τη Συμφωνία των Πρεσπών και ως προς τη συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Όμως  όπως ανακοίνωσαν τα όργανα του κόμμαοτς  η πολύωρη  παρουσία του κ. Καμμένου στην Ολομέλεια της Βουλής και οι καθυστερήσεις στη συζήτηση για την αναβάθμιση του προγράμματος των F-16, «οδήγησαν» στην απόφαση για αναβολή της συνεδρίασης της Κ.Ο.

Η συνεδρίαση της ΚΟ των ΑΝΕΛ μετατίθεται πιθανότατα για αύριο ή μεθαύριο, ενώ η εκτελεστική γραμματεία του κόμματος, θα πραγματοποιηθεί κανονικά.

Κατά την έναρξη της συνεδρίασης του οργάνου, ο κ. Καμμένος είπε ότι δεν θα προβεί σε δηλώσεις πριν από τη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας και τη συνάντηση με τον πρωθυπουργό που προσδιόρισε για την Παρασκευή το μεσημέρι, αφού σκοπός και των δύο είναι να ολοκληρωθεί η επίσκεψη της Άνγκελα Μέρκελ, χωρίς αυτή να επισκιαστεί από τα «παρατράγουδα» της κυβέρνησης.

Πηγές από το περιβάλλον των ΑΝΕΛ διαμηνύουν, πάντως, ότι η συνεδρίαση της Κ.Ο. θα πραγματοποιηθεί το συντομότερο δυνατό, πιθανόν και αύριο, Πέμπτη, ενώ  σε ερώτηση για τη συνάντηση του πρωθυπουργού με τον Πάνο Καμμένο, που είναι προγραμματισμένη για την Παρασκευή δεν αποσαφηνίζουν αν αυτή θα γίνει στο Μέγαρο Μαξίμου..

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Πάνος Καμμένος ανέβαλε για την Παρασκευή και την προγραμματισμένη για απόψε συνέντευξη του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Μεταξύ συγγενών και φίλων

Από τη συνεδρίαση, εάν αυτή πραγματοποιούνταν όπως ήταν προγραμματισμένο το πρωί της Τετάρτης θα απουσίαζαν τρεις από τους έξι βουλευτές του κόμματος, η οποίοι έχουν γυρίσει πλέον φανερά την πλάτη στον Πάνο Καμμένο, δείχνοντας ανοιχτά την δυσφορία τους και οι οποίοι έχουν προφανώς επιλέξει την παραμονή στην καρέκλα τους, παρά να μείνουν σταθεροί στην άποψή τους σχετικά με τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Επρόκειτο για τους, υφυπουργό Εσωτερικών, Μαρίνα Χρυσοβελώνη, υπουργό Τουρισμού, Ελενα Κουντουρα και υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Βασίλη Κόκκαλη.

Sports in

Η πτώση της Ποδοσφαιρικής Ρώμης

Η Γιουνάιτεντ είναι ένας ποδοσφαιρικός οργανισμός σε αποσύνθεση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 07 Μαϊου 2024