Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χιονισμένη Ακρόπολη, καφές και τσάι Kusmi…

Χιονισμένη Ακρόπολη, καφές και τσάι Kusmi…

Το λευκό πέπλο χιονιού, κάλυψε τον Παρθενώνα αλλά και τα κτίρια κάτω από την Ακρόπολη. Το τοπίο θυμίζει κάτι από…vintage ζωγραφιές. Είμαι σίγουρη ότι αν ζούσε η περίφημη φωτογράφος Nelly, θα άφηνε για λίγο τα πρόσωπα που έκλεινε στο φακό της, με φόντο τον Ιερό Βράχο και θα «σουτάριζε» στο φαντασμαγορικό τοπίο. Χιόνι, υπέροχες εικόνες, […]

Το λευκό πέπλο χιονιού, κάλυψε τον Παρθενώνα αλλά και τα κτίρια κάτω από την Ακρόπολη.

Το τοπίο θυμίζει κάτι από…vintage ζωγραφιές.

Είμαι σίγουρη ότι αν ζούσε η περίφημη φωτογράφος Nelly, θα άφηνε για λίγο τα πρόσωπα που έκλεινε στο φακό της, με φόντο τον Ιερό Βράχο και θα «σουτάριζε» στο φαντασμαγορικό τοπίο. Χιόνι, υπέροχες εικόνες, χαμηλές θερμοκρασίες και για όσους έχουν την ευκαιρία να παραμείνουν στο σπίτι, ο καφές και το τσάι είναι η καλύτερη παρέα.

Γαλλικός καφές φίλτρου αλλά και Ελληνικός. Ο αγαπημένος μας «βαρύς γλυκός», ό,τι χρειάζεται για να «βουτήξεις» τώρα μέσα σε αυτόν σπιτικά κουλουράκια. Αυτοί όμως που ξέρουν από καλό τσάι, επιλέγουν ή τα αρωματικά τσάγια με βανίλιες γιασεμί, κεράσι ή τα εξαιρετικά Kusmi tea. Μη ξεχνάμε ότι υπάρχει και το μαύρο Kusmi… Τρόϊκα.

Γεύσεις

Το Kusmi Tea Anastasia, το K.T.Detox, αυτό με τα βότανα, τη φράουλα και ίσως το πλέον κατάλληλο για το κρύο που δεν είναι αλλά από The Russian Morning, το Prince Vladimir, το Daryeeling.

Οι συσκευασίες πανέμορφες, παιχνιδιάρικες. Ένα φλυτζάνι τσάι με θέα την χιονισμένη Ακρόπολη. Έτσι όπως την «τράβηξε» από το παράθυρό του φίλος, ο οποίος κατοικεί στο ιστορικό κέντρο…

Sports in

LIVE: Λαμία – ΠΑΟΚ

LIVE: Λαμία – ΠΑΟΚ. Παρακολουθήστε live στις 17:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Λαμία – ΠΑΟΚ για την 7η αγωνιστική των play offs της Stoiximan Superleague. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 1 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024