Το λευκό πέπλο χιονιού, κάλυψε τον Παρθενώνα αλλά και τα κτίρια κάτω από την Ακρόπολη.

Το τοπίο θυμίζει κάτι από…vintage ζωγραφιές.

Είμαι σίγουρη ότι αν ζούσε η περίφημη φωτογράφος Nelly, θα άφηνε για λίγο τα πρόσωπα που έκλεινε στο φακό της, με φόντο τον Ιερό Βράχο και θα «σουτάριζε» στο φαντασμαγορικό τοπίο. Χιόνι, υπέροχες εικόνες, χαμηλές θερμοκρασίες και για όσους έχουν την ευκαιρία να παραμείνουν στο σπίτι, ο καφές και το τσάι είναι η καλύτερη παρέα.

Γαλλικός καφές φίλτρου αλλά και Ελληνικός. Ο αγαπημένος μας «βαρύς γλυκός», ό,τι χρειάζεται για να «βουτήξεις» τώρα μέσα σε αυτόν σπιτικά κουλουράκια. Αυτοί όμως που ξέρουν από καλό τσάι, επιλέγουν ή τα αρωματικά τσάγια με βανίλιες γιασεμί, κεράσι ή τα εξαιρετικά Kusmi tea. Μη ξεχνάμε ότι υπάρχει και το μαύρο Kusmi… Τρόϊκα.

Γεύσεις

Το Kusmi Tea Anastasia, το K.T.Detox, αυτό με τα βότανα, τη φράουλα και ίσως το πλέον κατάλληλο για το κρύο που δεν είναι αλλά από The Russian Morning, το Prince Vladimir, το Daryeeling.

Οι συσκευασίες πανέμορφες, παιχνιδιάρικες. Ένα φλυτζάνι τσάι με θέα την χιονισμένη Ακρόπολη. Έτσι όπως την «τράβηξε» από το παράθυρό του φίλος, ο οποίος κατοικεί στο ιστορικό κέντρο…