
Μαδριλένος μέχρι το 2021 ο Νάβας
Στο δυναμικό της Ρεάλ Μαδρίτης θα συνεχίσει να ανήκει μέχρι και το 2021 ο Κέιλορ Νάβας.
Ο Κοσταρικανός τερματοφύλακας υπέγραψε μονοετή επέκταση συμβολαίου με τη Βασίλισσα, η οποία θα του αποφέρει 5 εκατομμύρια ευρώ ετησίως. Την είδηση μετέδωσε πρώτο το ισπανικό τηλεοπτικό κανάλι «La Sexta» στην εκπομπή «Jugones».
Η εξέλιξη αυτή βάζει τέλος στη φημολογία για έντονο ενδιαφέρον απόκτησής του από τις Άρσεναλ και Ρόμα. Ο Κέιλορ Νάβας θα βρίσκεται στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου μέχρι τον Ιούνιο του 2021, έστω κι αν φέτος έχει χάσει τη θέση του βασικού τερματοφύλακα της Ρεάλ Μαδρίτης από τον Τιμπό Κουρτουά.
Πάντως, το ενδιαφέρον της Άρσεναλ είχε διαψεύσει νωρίτερα και από την ίδια την επέκταση της συνεργασίας ανάμεσα σε Νάβας και Ρεάλ Μαδρίτης ο τεχνικός των Κανονιέρηδων, Ουνάι Έμερι, δηλώνοντας: «Δεν έχουμε μιλήσει ποτέ για τον Νάβας. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με τους τρεις τερματοφύλακες που διαθέτουμε».
- Η Γερμανία μειώνει τον φόρο στα καύσιμα λόγω της εκτόξευσης των τιμών
- Η έκπληξη του Ολυμπιακού στον Πίτερς για τα γενέθλιά του (vid)
- Απόδραση δύο κρατουμένων από το νοσοκομείο Τρικάλων
- Η Νατάσα Λιόν «συνελήφθη» από την ICE αφού απομακρύνθηκε από την πτήση της
- Φιντάν: Ελλάδα και Κύπρος δεν χρειάζονται στρατιωτική συνεργασία με το Ισραήλ – Η συνεργασία τους φέρνει προβλήματα
- ΗΠΑ: Γιατί ο αποκλεισμός των ιρανικών λιμανιών μπορεί να γυρίσει μπούμερανγκ
