Φοβερός Γιάννης κατέκτησε για δεύτερη σερί φορά το βραβείο του «Παίκτη του Μήνα»
Συνεχίζει να βρίσκεται σε παρατεταμένη πολύ καλή φόρμα ο Αντετοκούνμπο που πήρε για δεύτερη σερί φορά σπίτι του το βραβείο του «Παίκτη του Μήνα» για την Ανατολή.
Σταθεροποιείται σε υψηλότατα επίπεδα παραγωγικότητας ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Για δεύτερη σερί φορά, κατέκτησε το βραβείο του Παίκτη του Μήνα για την Ανατολική Περιφέρεια. Αυτό σημαίνει πως για δύο μήνες η απόδοση του Γιάννη Αντετοκούνμπο σαν μέσο όρο πιάνει… ταβάνι, γεγονός που φαίνεται και από τους αριθμούς του Greak Freak.
Ο ηγέτης των Μπακς πετυχαίνει κατά μέσο όρο τον Δεκέμβριο 25.6 πόντους, κατεβάζει 12.5 ριμπάουντ και μοιράζει 6.2 ασίστ, ενώ είναι παρών και αμυντικά με 1.9 μπλοκ και 1.2 κλεψίματα ανά ματς στο διάστημα αυτό.
Η μουσική παράσταση «ASTORIA» μάς μεταφέρει στη Νέα Υόρκη του Μεσοπολέμου, εκεί όπου μια μικρή Ελλάδα γεννιέται μέσα σε ένα καφενείο στην καρδιά της Αστόριας και το τραγούδι γίνεται φωνή, παρηγοριά και αντίσταση.
Απορρίφθηκε από την ΔΕΑΒ η αναστολή απόφασης τιμωρίας που ζήτησε ο Παναθηναϊκός, κάτι που σημαίνει ότι το τελευταίο ματς στο ιστορικό γήπεδο της Λεωφόρου, κόντρα στον ΠΑΟΚ, θα διεξαχθεί μπροστά σε άδειες εξέδρες.
Η Λίβερπουλ ολοκληρώνει μια τραγική σεζόν, οι φήμες για την απομάκρυνσή του συνεχίζονται, ωστόσο ο ίδιος ο Άρνε Σλοτ είναι βέβαιος πως θα είναι στον πάγκο της και του χρόνου.