Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Νέο «πλήγμα» για Μακρόν: Παραιτήθηκε ο σύμβουλος επικοινωνίας

Νέο «πλήγμα» για Μακρόν: Παραιτήθηκε ο σύμβουλος επικοινωνίας

«Θα αποχωρήσω στα τέλη του μηνός από τα καθήκοντα του συμβούλου επικοινωνίας και ομιλιών της προεδρίας» είπε ο Φορ, επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες της εφημερίδας Le Parisien

Ο σύμβουλος επικοινωνίας του Εμανουέλ Μακρόν, ο Σιλβέν Φορ, ανακοίνωσε σήμερα ότι θα αποχωρήσει από τη θέση αυτή στα τέλη Ιανουαρίου, σε μια περίοδο που ο γάλλος πρόεδρος έχει πληγεί από τις κινητοποιήσεις των «κίτρινων γιλέκων».

«Θα αποχωρήσω στα τέλη του μηνός από τα καθήκοντα του συμβούλου επικοινωνίας και ομιλιών της προεδρίας» είπε ο Φορ, επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες της εφημερίδας Le Parisien.

Επιμένοντας ότι παραμένει «πιστός» στον πρόεδρο, ο Φορ διευκρίνισε ότι θέλει να στραφεί σε άλλα επαγγελματικά σχέδια και να αφιερώσει περισσότερο χρόνο στην οικογένειά τους. «Εγκατέλειψα τα πάντα για να βοηθήσω τον Εμανουέλ Μακρόν τον Αύγουστο του 2016, γνωρίζοντας ότι η δέσμευσή μου θα ήταν πλήρης, υπό την προϋπόθεση ότι θα ήταν προσωρινή»» όπως μεταδίδει το ΑΠΕ.

Ο 46χρονος στενός συνεργάτης του προέδρου, από την εποχή ακόμη της προεκλογικής εκστρατείας του, είπε επίσης ότι είχε ενημερώσει τον Μακρόν για την πρόθεσή του αυτή «εδώ και πολλούς εβδομάδες».

Η αποχώρηση αυτή σημειώνεται σε μια περίοδο που η δημοτικότητα του Μακρόν βρίσκεται στο χαμηλότερο σημείο της και ο πρόεδρος εμφανίζεται αποδυναμωμένος λόγω των κινητοποιήσεων των «κίτρινων γιλέκων». «Για την προεδρία, αυτή είναι μια κακή είδηση» εκτιμά ο ειδησεογραφικός ιστότοπος Mediapart.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024