Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σαμαράς για αποκαλύψεις Μανιαδάκη: Επιβεβαιώνεται η χειρότερη σκευωρία

Σαμαράς για αποκαλύψεις Μανιαδάκη: Επιβεβαιώνεται η χειρότερη σκευωρία

Άμεση ήταν η αντίδραση του πρώην Πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, με αφορμή τη συνέντευξη του πρώην προστατευόμενου μάρτυρα κ. Νίκου Μανιαδάκη στην οποία αποκάλυψε ότι δεχόταν πιέσεις να τον εμπλέξει, μαζί με τον Άδωνι Γεωργιάδη και τον Γιάννη Στουρνάρα σε υπόθεση χρηματισμού

Άμεση ήταν η αντίδραση του πρώην Πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, με αφορμή τη συνέντευξη του πρώην προστατευόμενου μάρτυρα κ. Νίκου Μανιαδάκη στην οποία αποκάλυψε ότι δεχόταν πιέσεις να τον εμπλέξει, μαζί με τον Άδωνι Γεωργιάδη και τον Γιάννη Στουρνάρα σε υπόθεση χρηματισμού.

Αργότερα, δε, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο κ. Μανιαδάκης είπε πως δεν έχει συναντήσει ποτέ στη ζωή του τον πρώην πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά.

Ο κ. Σαμαράς με ανάρτησή του στο Twitter τόνισε πως επιβεβαιώνεται η θέση του πως η υπόθεση αυτή είναι η χειρότερη σκευωρία συκοφαντίας και σπίλωσης που έχει υπάρξει ποτέ.

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

Είχα πει ότι επρόκειτο για τη χειρότερη σκευωρία συκοφαντίας και σπίλωσης που έχει υπάρξει ποτέ. Τώρα αρχίζει αυτό να επιβεβαιώνεται πλήρως…
Είχα πει ότι «θα τους πάω ως το τέλος». Τώρα όλοι καταλαβαίνουν γιατί…

Λίγο νωρίτερα, δήλωση με νόημα είχε κάνει και ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος είχε τονίσει πως «η συνέντευξη Μανιαδάκη δημιουργεί ζητήματα πλήρους ακυρότητας της όλης διαδικασίας, πλήττει απολύτως την αξιοπιστία των εισαγγελέων διαφθοράς και αφήνει βαριά σκιά, ότι δυστυχώς και αυτοί ενέχονται σε σκευωρία κατά του πολιτεύματος».

Στη συνέχεια, ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας προανήγγειλε ότι ήδη εξετάζει όλα τα επόμενα νομικά του βήματα και καταλήγει σημειώνοντας ότι τελικά η υπόθεση «Novartis εξελίσσεται ήδη στο μεγαλύτερο σκάνδαλο της μεταπολίτευσης, αλλά όχι για τους λόγους που έλεγε η κυβέρνηση στην αρχή».

Sports in

LIVE: Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας

Παρακολουθήστε live στις 17:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας για την 4η αγωνιστική του Top-6 της Stoiximan Basket League. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ3.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024