Ο Σέφανος Τσιτσιπάς και η Μαρία Σάκκαρη έλαβαν μέρος στο Hopman Cup, εκπροσωπώντας την Ελλάδα. Οι Έλληνες τενίστες δεν τα κατάφεραν και ηττήθηκαν από τους Βρετανούς.
Ο Τσιτσιπάς έχασε με 2-0 σετ 7-6 (8), 6-4 από τον Κάμερον Νόρι για να… ισοφαρίσει η Σάκκαρη που επικράτησε της Κέιτι Μπάουλτερ με 2-1 σετ (6-0, 4-6, 6-2). Τελικά οι Βρετανοί πήραν τη νίκη αφού επικράτησαν στο μεικτό διπλό με 2-1 σετ (4-3, 3-4, 4-3), αν και οι δύο Έλληνες είχαν μεγάλη ευκαιρία να ξεκινήσουν με νίκη έχοντας προηγηθεί με 3-0 στο κρίσιμο σετ, ενώ έχασαν και ένα mach point.
Επόμενη αναμέτρηση για Τσιτσιπά και Σάκκαρη θα είναι κόντρα στην ομάδα των ΗΠΑ, στις 31/12 όπου και θα κληθούν να αντιμετωπίσουν τον Φράνσις Τίφοου και την τεράστια Σερένα Γουίλιαμς.
Τέτοια εποχή οι περισσότεροι από εμάς νιώθουμε μια ανανεωμένη ενέργεια και διάθεση. Και σύμφωνα με την επιστήμη η άνοιξη η κατάλληλη εποχή για νέες αρχές
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Ο πρώην άσος της Γιουνάιτεντ αποκάλυψε την «αποστολή» που του ανέθεσε ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον με τον πρώην αρχηγό της Λίβερπουλ και την απάντηση του παλαίμαχου μέσου των «κόκκινων»
LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 18:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον τρίτο ημιτελικό της Volley League ανδρών. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ.
Οι περσινές καινοτομίες δεν είχαν συνέχεια από την ΚΕΔ του Λανουά και κατάντησαν ρουτίνα της φετινής σεζόν. Επίσης, δεν κατάφεραν να ανεβάσουν το επίπεδο και να βγάλουν νέους διαιτητές
Η χρονιά καριέρα του Παναγιώτη Ρέτσου που αποτελεί παράδειγμα για όλους στον Ρέντη, εγγύηση για τα μετόπισθεν του Ολυμπιακού (και) εν όψει «τελικών» πρωταθλήματος