Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μπαρτσελόνα : Φάρσα το δημοσίευμα περί απόσυρσης του Πικέ το 2020

Μπαρτσελόνα : Φάρσα το δημοσίευμα περί απόσυρσης του Πικέ το 2020

«Ο Πικέ θέλει να αποσυρθεί το 2020 για να γίνει πρόεδρος της Μπαρτσελόνα», ανέφερε η Mundo Deportivo στο πρωτοσέλιδό της. Γράψτε λάθος. Ή, μάλλον, γράψτε φάρσα λόγω ισπανικής «πρωταπριλιάς». Και μάλιστα πολύ πετυχημένης.

Η Mundo Deportivo άνοιξε παγίδα και άπαντες εισέβαλαν σαν τα ποντίκια στη φάκα. Η 28η Δεκεμβρίου είναι η μέρα των Αθώων Αγίων. Η αντίστοιχη πρωταπριλιά των Ισπανών. Κι η καταλανική εφημερίδα είπε να τηρήσει την παράδοση, κάνοντάς το με αν μη τι άλλο πειστικό τρόπο.

Ο λόγος για το σημερινό (28/12) ρεπορτάζ που αφορά στον Ζεράρ Πικέ, που συμπεριλήφθηκε και στο κάτω μέρος του πρωτοσέλιδου. Αυτό που τον παρουσίαζε σε σκέψεις απόσυρσης από την Μπαρτσελόνα το καλοκαίρι του 2020, προκειμένου να κυνηγήσει την προεδρία της πρωταθλήτριας Ισπανίας. Η αποκάλυψη συντάραξε για μερικές ώρες τον κόσμο των Μπλαουγκράνα και όχι μόνο, όμως η AS συνέλεξε τις κορυφαίες φάρσες στα ισπανικά ΜΜΕ για να ξεκαθαρίσει το τοπίο, αφού συμπεριέλαβε το εν λόγω δημοσίευμα.

Ήταν πάντως τεκμηριωμένο το ρεπορτάζ της Mundo. «Τόσο όσο» για να γίνει πιστευτό, ειδικά για τα Μέσα εκτός Ισπανίας που δεν είναι εξοικειωμένα με την παράδοση. Το πλάνο μιλούσε για συνεργασία του Ισπανού αμυντικού με τους Τσάβι, Ινιέστα και Πουγιόλ, για χορηγικές συμφωνίες, για νέο Καμπ Νόου και για έναν Πικέ πιο έτοιμο από ποτέ να αναλάβει την προεδρία. Το τελευταίο πρέπει να είναι και το μόνο που ισχύει, γιατί κατά τ’ άλλα μπορούμε να μιλάμε απλώς για μια καλοστημένη φάρσα.

Ο Πικέ θέλει να γίνει πρόεδρος της Μπαρτσελόνα. Αυτό πιθανολογούμε πως δεν έχει αλλάξει. Αλλά μάλλον όχι από τα 33 του.

Sports in

H Γιουβέντους έχασε την δίκη με τον Ρονάλντο και θα του καταβάλει 19,5 εκατομμύρια ευρώ

Η Γιουβέντους έχασε τη δίκη με τον Κριστιάνο Ρονάλντο που αφορά οικονομικές οφειλές προς τον Πορτογάλο σούπερ σταρ και καλείται να του πληρώσει σχεδόν 20 εκατ. ευρώ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024