Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Σκελότο αναλαμβάνει τους Γκάλαξι του Ιμπραΐμοβιτς

Ο Σκελότο αναλαμβάνει τους Γκάλαξι του Ιμπραΐμοβιτς

Σχεδόν δύο εβδομάδες μετά την απομάκρυνσή του από την Μπόκα Τζούνιορς, ο Γκιγέρμο Σκελότο φέρεται να βρήκε τον επόμενο σταθμό της προπονητικής καριέρας του στους Λος Άντζελες Γκάλαξι του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς.

Ο Γκιγέρμο Σκελότο φέρεται να βρήκε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, πριν καν συμπληρωθούν δύο εβδομάδες από την αποχώρησή του από την τεχνική ηγεσία της Μπόκα Τζούνιορς, με την οποία έχασε τον τίτλο στον τελικό του Κόπα Λιμπερταδόρες από τη Ρίβερ Πλέιτ.

Σύμφωνα με τα αμερικανικά Μέσα, ο 45χρονος Αργεντινός τεχνικός συμφώνησε να μετακομίσει στο Λος Άντζελες και να αναλάβει τους Γκάλαξι του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, τη στιγμή που αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο δύο ετών.

Τον τελευταίο μήνα οι Γκάλαξι ανακοίνωσαν την ανανέωση της συνεργασίας τους με τον Ιμπραΐμοβιτς, κάνοντας τον Σουηδό επιθετικό τον πιο ακριβοπληρωμένο ποδοσφαιριστή στο MLS, και καλωσορίζοντας πίσω τον γνωστό Βραζιλιάνο μέσο, Ζουνίνιο.

Πέραν της Μπόκα, ο Σκελότο έχει καθίσει επίσης στον πάγκο της αργεντίνικης Λανούς και της ιταλικής Παλέρμο. Ο Αργεντινός θα αποτελέσει τον πέμπτο προπονητή των Γκάλαξι τους τελευταίους 26 μήνες, ενώ παράλληλα είναι μόλις ο δεύτερος Λατινοαμερικανός στην ιστορία τους, μετά τον Κολομβιανό, Οκτάβιο Σαμπράνο, έναν εκ των πιο επιτυχημένων προπονητών που πέρασε από την ομάδα των ΗΠΑ.

Sports in

Τεράστια επιτυχία για τον Ολυμπιακό: Ξανά πρωταθλητές ΕΣΚΑΝΑ οι Έφηβοι!

Οι έφηβοι του Ολυμπιακού αναδείχθηκαν πρωταθλητές ΕΣΚΑΝΑ για 8η συνεχή σεζόν!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024