Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μπλατ: «Στη Euroleague πρέπει να παίζεις με συγκέντρωση 40 λεπτά»

Μπλατ: «Στη Euroleague πρέπει να παίζεις με συγκέντρωση 40 λεπτά»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Ντέιβιντ Μπλατ ανέλυσε τους λόγους για τους οποίους ηττήθηκε ο Ολυμπιακός από την ουραγό Νταρουσάφακα στη 15η αγωνιστικής της Euroleague, ενώ κατέφυγε και σε αυτοκριτική

Στο προβληματικό πρώτο ημίχρονο απέδωσε την ήττα του Ολυμπιακού από την ουραγό της Euroleague Νταρουσάφακα ο Ντέιβιντ Μπλατ.

Μάλιστα, όταν ρωτήθηκε για την επιστροφή του σε γνώριμα λημέρια, δεν παρέλειψε να καταφύγει και σε αυτοκριτική δηλώνοντας πως «προφανώς δεν έκανα πολύ καλή δουλειά. Και από αυτή την άποψη απογοητεύτηκα».

Ο προπονητής των Ερυθρολεύκων δήλωσε αρχικά: «Συγχαρητήρια στην Νταρουσάφακα. Έκανε εξαιρετικό παιχνίδι. Εμείς ξεκινήσαμε πολύ χαλαρά και χάσαμε με μεγάλη διαφορά το πρώτο δεκάλεπτο. Επιστρέψαμε στα υπόλοιπα δεκάλεπτα, όμως, κυνηγούσαμε συνεχώς στο σκορ καθ’ όλη την διάρκεια της αναμέτρησης. Στην Ευρωλίγκα θα πρέπει να παίζεις συγκεντρωμένα και στα 40 λεπτά, κάτι που εμείς δεν κάναμε απόψε. Πρέπει να κρατήσουμε το κεφάλι ψηλά και να προχωρήσουμε.

Όταν του ζητήθηκε να συγκρίνει την απόδοση των παικτών της τουρκικής ομάδας σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια, απάντησε: «Δεν έχω δει όλα τα παιχνίδια της αντιπάλου μας. Θεωρώ πως οι παίκτες που ήταν και την περσινή χρονιά εδώ έπαιξαν πολύ καλά εναντίον μας. Δεν περίμενα αυτό, αλλά δεν είχαμε τη σωστή αντίδραση».

Για το ποιος τομέας θεωρεί πως ήταν η αχίλλειος πτέρνα του Ολυμπιακού: «Δεν ήταν ένας μόνο… Προφανώς η άμυνά μας στο πρώτο δεκάλεπτο ήταν πολύ μακριά από τα στάνταρ μας. Στο πρώτο μέρος κάναμε πολλά λάθη, που η Νταρουσάφακα μετέτρεψε σε εύκολους πόντους. Δεν σουτάραμε με καλά ποσοστά και στο τέλος δεν μπορέσαμε να κερδίσουμε για αυτούς τους λόγους».

Τέλος, για το πώς ένιωσε που επέστρεψε ως αντίπαλος κόντρα στην ομάδα με την οποία κέρδισε το Eurocup και αν αυτό του ξύπνησε αναμνήσεις, σχολίασε: «Ήταν όμορφο που επέστρεψα και είδα καλούς ανθρώπους και φιλικά πρόσωπα. Αυτή τη στιγμή έχω εστιάσει στον Ολυμπιακό. Αυτός είναι το πρώτο πράγμα που έχω στην καρδιά και στο μυαλό μου. Όπως είπα και πριν, ήταν όμορφο που πριν το ματς είδα φίλους, όμως, δεν ήταν αυτός ο σκοπός που ήρθα εδώ. Σκοπός ήταν να κερδίσει η ομάδα μου και προφανώς δεν έκανα πολύ καλή δουλειά. Και από αυτή την άποψη, απογοητεύτηκα».

Sports in

Η Μέγκαν Φοξ φωτογραφήθηκε χωρίς μακιγιάζ και τρόμαξαν να την αναγνωρίσουν

Η Μέγκαν Φοξ φωτογραφίζεται με διακριτικό μακιγιάζ και οι followers της τρόμαξαν να την αναγνωρίσουν. Οι συγκρίσεις με την Κιμ Καρντάσιαν και η αποθέωση της φυσικής της ομορφιάς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024