Αμμουδερές παραλίες, νωχελικός ρυθμός ζωής και ταβέρνες με αδέσποτες γάτες: αυτός είναι ο μάλλον ακατανίκητος συνδυασμός της χώρας μας, σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας The Telegraph
Αμμουδερές παραλίες, νωχελικός ρυθμός ζωής και ταβέρνες με αδέσποτες γάτες: αυτός είναι ο μάλλον ακατανίκητος συνδυασμός της χώρας μας, σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας The Telegraph.
Ως εκ τούτου, επισημαίνει η βρετανική εφημερίδα, δεν προξενεί έκπληξη το γεγονός ότι την Ελλάδα επισκέφθηκαν φέτος 30 εκατομμύρια άνθρωποι, ένας αριθμός-ρεκόρ.
Εξάλλου, το Photo gallery της εφημερίδας για τα καλύτερα ελληνικά νησιά είχε τη μεγαλύτερη επισκεψιμότητα το 2018, με ένα επιβλητικό 3,9 εκατ. views.
Δείτε εδώ το φωτογραφικό αφιέρωμα της εφημερίδας στα ελληνικά νησιά.
Στις 17-18 Ιουλίου, στις πρώην Φυλακές της Αίγινας, έρχεται το 2ο Aegina Jazz Festival με μερικά από τα κορυφαία ονόματα της ελληνικής και διεθνούς τζαζ σκηνής
Tο Release Athens 2026 συνεχίζει ακάθεκτο το πρόγραμμά του, υποδεχόμενο μέσα στην εβδομάδα μερικά από τα σημαντικότερα ονόματα της διεθνούς και εγχώριας μουσικής σκηνής.