Ο Βινς Χάντερ είναι εκ των κορυφαίων παικτών της ΑΕΚ φέτος, συνεπώς είναι άκρως πολύτιμος για την ομάδα του Λούκα Μπάνκι.
Ο αμερικανός σέντερ τραυματίστηκε 20 δευτερόλεπτα πριν λήξει το ματς με τον ΠΑΟ. Ο Αμερικανός έπεσε στο παρκέ κρατώντας τη μέση, αλλά και το δεξί του πόδι και έμεινε κάτω για περίπου δύο λεπτά.
Στη συνέχεια κατάφερε να σηκωθεί με τη συμβολή των ανθρώπων και υποβασταζόμενος αποχώρησε χωρίς να πατάει καθόλου.
Πλέον θα υποβληθεί σε εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί η σοβαρότητά της κατάστασής του.
Ο Λούκα Μπάνκι ρωτήθηκε στη συνέντευξη Τύπου και είπε ότι ελπίζει πως είναι κάτι που σχετίζεται με ένα πρόβλημα που είχε στη μέση τις προηγούμενες μέρες και δεν θα είναι κάτι το σοβαρό.
Ο Τιμ Ντόρσεϊ έριξε το σύνθημα για τον Ολυμπιακό ενόψει του Final Four της Euroleague: «Θέλουμε να προσφέρουμε χαμόγελο, να δώσουμε στον κόσμο χαρά και ευτυχία και να ντύσουμε την πόλη στα κόκκινα»
Αφού δημιουργήθηκε σούσουρο για την… αργοπορία των ορισμών, τελικά ανακοινώθηκαν την Πέμπτη (14/5) λίγο πριν τις 18:00. Το δεύτερο φάουλ Λανουά στα πλέι οφ της Super Legaue
Αρχίζει να ξεκαθαρίζει η κατάσταση για τους αντιπάλους της ελληνικής ομάδας που θα πάρει το εισιτήριο για τον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League
Η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού αντιμετωπίζει την Σαμπαντέλ και θα δώσει να βρεθεί σε ένα ακόμη Final Four Champions League – Φιλοδοξεί να μιμηθεί το κατόρθωμα των αντρών, αλλά και της ομάδας μπάσκετ