Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Βόλος: Οδηγός ΙΧ σε τρελή διαδρομή - Ζημιές σε 20 αυτοκίνητα

Βόλος: Οδηγός ΙΧ σε τρελή διαδρομή – Ζημιές σε 20 αυτοκίνητα

Ο οδηγός του οχήματος, ο οποίος κινούνταν με αρκετά υψηλή ταχύτητα, έφτασε μέχρι την πόλη του Βόλου ανενόχλητος και συνέχισε μάλιστα επιπλέον έξι χιλιόμετρα μέχρι την Αγριά, όπου περιπολικά της Αμέσου Δράσεως τον σταμάτησαν

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι αστυνομικοί της Τροχαίας Βόλου κατά τη διάρκεια καταδίωξης ενός ΙΧ αυτοκινήτου, το οποίο οδηγούσε ένας μεσήλικας.

Η πρώτη κλήση στο τηλεφωνικό κέντρο της Αστυνομίας έγινε νωρίς το απόγευμα, όταν ακόμα το επίμαχο όχημα βρισκόταν στην περιοχή της Νέας Αγχιάλου και κατευθυνόταν προς Βόλο.

Εκείνη ήταν και η στιγμή που το αυτοκίνητο ξεκινούσε την τρελή του πορεία, μπαίνοντας στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και τρακάροντας άλλα οχήματα στο δρόμο, σταθμευμένα και εν κινήσει.

Ο οδηγός του οχήματος, ο οποίος κινούνταν με αρκετά υψηλή ταχύτητα, έφτασε μέχρι την πόλη του Βόλου ανενόχλητος και συνέχισε μάλιστα επιπλέον έξι χιλιόμετρα, μέχρι την Αγριά, όπου περιπολικά της Αμέσου Δράσεως τον σταμάτησαν.

Όπως αναφέρει το TheNewspaper.gr, ο οδηγός αντιμετωπίζει ψυχιατρικά προβλήματα, συνελήφθη και θα οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγελέα για να απολογηθεί, όμως όπως όλα δείχνουν θα διαταχθεί ο εγκλεισμός του στην Ψυχιατρική κλινική του Νοσοκομείου Βόλου.

Όταν οι αστυνομικοί τον σταμάτησαν, ο άνδρας φαινόταν να μην έχει ιδέα για το τι ακριβώς είχε προκαλέσει, ενώ ξαφνιάστηκε όταν είδε το αυτοκίνητό του κατεστραμμένο.

Από την τρελή πορεία του ΙΧ ζημιές υπέστησαν είκοσι οχήματα, οι οδηγοί των οποίων πρέπει να μεταβούν στη Διεύθυνση Τροχαίας Βόλου για να υποβάλουν τις σχετικές δηλώσεις.

Sports in

Σάλος με τον Ρούντιγκερ: Αντιδράσεις για ποστάρισμά του που παραπέμπει σε… ISIS

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις με ένα ποστάρισμά του με αφορμή το Ραμαζάνι.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024