Τον… μάστορά της στο πρόσωπο της Γαλατασαράι βρήκε η Φενέρμπαχτσε. Στο μεγάλο ντέρμπι του τουρκικού πρωταθλήματος, η ομάδα του Ερτουγκρούλ Ερντογάν επικράτησε εντός έδρας της ομάδας του Ομπράντοβιτς με 84-74.
Αυτή ήταν η πρώτη ήττα της Φενέρ στο πρωτάθλημα, η οποία πάντως παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας. Στο 7-4 η Γαλατά, που είχε σε εξαιρετική ημέρα τον Χάρισον με 28 πόντους.
Για τους νικητές που είχαν 12/22 τρίποντα ξεχώρισαν και οι Τάι Ουέμπστερ (13 πόντοι, 4 ασίστ) και Γκοκσενίν Κοκσάλ (11 πόντοι, 5 ασίστ), όπως και ο Ζακ Ογκαστ. Ο ομογενής πρώην σέντερ του Παναθηναϊκού, είχε 8π., 7ριμπ. σε σχεδόν 22 λεπτά συμμετοχής.
Για τη Φενέρ έπαιξε σίγουρα ρόλο η κούραση από τη διπλή αγωνιστική στην Ευρωλίγκα. Χαρακτηριστικό το 3/19 τρίποντα που είχαν οι ηττημένοι, με τον Κώστα Σλούκα να έχει 8π. με 2/7 σουτ, 6 ασίστ και 2 ριμπάουντ.
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Η ΑΕΚ ήταν ανώτερη του ΠΑΟΚ κατά κράτος και μετά τη νίκη της με 3-0, πήγε στο +8 από τους διώκτες της – Κεντζιόρα (36′, αυτ.), Κοϊτά (74′) και Πινέδα (80′) τα γκολ της «Ένωσης».
Με κορυφαίους τους Χαϊδεμένος και Μπουζούλα, που σημείωσαν από 14 πόντους έκαστος ο Ολυμπιακός επικράτησε με 72-65 τον Προμηθέα Πατρών και κατέκτησε το 53ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων.