Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αγωνία Μαξίμου για τη συμφωνία των Πρεσπών

Αγωνία Μαξίμου για τη συμφωνία των Πρεσπών

Η ανησυχία στο Μέγαρο Μαξίμου είναι διάχυτη εδώ και μερικές ημέρες

Η ανησυχία στο Μέγαρο Μαξίμου είναι διάχυτη εδώ και μερικές ημέρες. Αιτία; Τα «κουκιά» για τη συμφωνία των Πρεσπών. Δεν εννοώ τις ψήφους των συριζαίων. Αυτές είναι δεδομένες: 145. Μιλώ για τη νεότερη εξέλιξη που έχει να κάνει με την αναδίπλωση του Ποταμιού.

Σύμφωνα με τον Μικροπολιτικό της εφημερίδας τα ΝΕΑ, το κόμμα του Σταύρου Θεοδωράκη ή ο Σταύρος και το κόμμα του, λένε εσχάτως πως αν κρέμεται από αυτούς η επικύρωση της Συμφωνίας, θα είναι χλωμό να την ψηφίσουν. Δεν εννοώ τους Αμυρά και Ψαριανό που δεν θα την ψήφιζαν έτσι κι αλλιώς, αλλά τους Σταύρο, Μαυρωτά και Λυκούδη.

Προφανώς δεν μιλώ επίσης για τον Σπύρο Δανέλλη που εμμένει στην ψήφο του υπέρ. Επίσης, μετά τη μεταγραφή του Χάρη Θεοχάρη στην ΚΟ της ΝΔ, και τη στροφή του προς το «κατά» για τη συμφωνία, τα «κουκιά» δυσκολεύουν.

Προσθέστε εδώ πως το ΚΚΕ επίσης θα καταψηφίσει και θα παραμείνει στη συνεδρίαση της Βουλής. Πάντως για να σας εξάψω κάπως τη φαντασία, να σας πω πως ψήνεται ένα ειδύλλιο του Μεγάρου Μαξίμου με βουλευτή δεξιού κόμματος που ίσως επισημοποιηθεί με τη θετική ψήφο του για το Σκοπιανό.

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024