Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Λάρισας, Δημήτρης Μπουχλαριώτης, μίλησε για την κατάσταση του Θανάση Τζήλου μετά την επίθεση, τονίζοντας ότι ο 35χρονος διαιτητής δεν πρόκειται να τα παρατήσει

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Λάρισας, Δημήτρης Μπουχλαριώτης μίλησε στον «FAIR PLAY FM 96,1» και αναφέρθηκε στην κατάσταση του Θανάση Τζήλου, την ψυχολογική κατάσταση που βρίσκεται ο Έλληνας διαιτητής και τις δικές του κινήσεις μαζί με τον Βαγγέλη Γραμμένο.

Μεταξύ άλλων είπε:

Για την κατάσταση του διαιτητή Τζήλου: «Ζήσαμε δύσκολες, πρωτοφανείς καταστάσεις για τον νομό μας, την Λάρισα. Επισκέφθηκα τον Τζήλο, ήταν σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση και είχε χτυπήματα στο κεφάλι και στα πόδια. Αυτοί οι άνανδροι μπροστά σε κόσμος χτύπησαν τον Τζήλο, δεν κατάφεραν να του κάνουν ζημιά και θα επιστρέψει πίσω στις Εθνικές κατηγορίες γιατί η παρουσία του κοσμεί το Ελληνικό ποδόσφαιρο».

Για το αν σκέφτεται να σταματήσει από την διαιτησία: «Δεν σταματάει με τίποτα. Δεν θα κάνει το χατίρι σε αυτούς που ήθελαν να το πετύχουν αυτό».

Για την ψυχολογία του: «Είναι σοκαρισμένος αλλά το βράδυ που ξαναπήγα με τον Γραμμένο ήταν σε καλύτερη ψυχολογική κατάσταση».

Για το αν πήγαν στην αστυνομία μαζί με τον Γραμμένο: «Πήγαμε και στην αστυνομία. Ο πρόεδρος μαζί με μένα, ζήτησαν να ενταθούν οι προσπάθειες γιατί αν υπάρχει μία σύλληψη θα ξεκαθαρίσει το τοπίο».

Για το αν υπάρχουν κάμερες: «Δεν μας είπαν λεπτομέρειες, κάνει την δουλειά του».

Για τις επιθέσεις: «Πρέπει να σταματήσουν. Ο Βαγγέλης Γραμμένος είμαι σίγουρος ότι θα κάνει το παν για να πάει το ποδόσφαιρο στο καθαρό και το τίμιο».

Για το αν είχε δώσει δικαιώματα ο Τζήλος στο παρελθόν: «Πρώτη φορά έγινε αυτό που έγινε. Ο Θανάσης είναι επιστήμονας, δεν είχε δώσει δικαιώματα».

Για το επεισόδιο του Κούγια με τον πρόεδρο συνδέσμου διαιτητών: «Του επιτέθηκε φραστικά ο κ. Κούγιας για δικούς του λόγους. Δεν μπορώ να επεκταθώ».

Για το αν ήθελε να στείλει ένα μήνυμα και για μια ενδεχόμενη διακοπή πρωταθλήματος: «Ο πρόεδρος κοιτάει να το αποφύγει αυτό γιατί αν γίνει αυτοί οι άνανδροι που έκαναν την επίθεση εχθές το πρωί θα έχουν πετύχει τον στόχο τους. Είναι από τον αθλητικό χώρο 1000%».

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr