Έγινε θύμα της υποχωρητικότητας του
Τσάβι ήταν και πάει. Εδώ και λίγες ώρες ο Καταλανός προπονητής αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο του Παναθηναϊκού. Μετά από δύο χρόνια και κάτι και τρεις τίτλους συνολικά ο Πασκουάλ πλήρωσε τις κακές επιδόσεις της ομάδας στα εκτός έδρας ματς στη Euroleague
Το έργο είχε φανεί εδώ και μέρες, για να μην πω μήνες. Το παιχνίδι ήταν χαμένο από το ξεκίνημα της σεζόν. Ένα ρόστερ ανομοιογενές, με ελλείψεις και αρκετές παθογένειες, ήταν σίγουρο ότι θα εμφάνιζε αδυναμίες, κόντρα σε ομάδες με πλάνο, ταλέντο και ομοιογένεια. Οι σαρωτικές αλλαγές του περασμένου καλοκαιριού, όχι μόνο δεν βοήθησαν τον Πασκουάλ να φτιάξει την ομάδα όπως θα ήθελε, αλλά εν τέλει του φόρτωσαν και παραπάνω προβλήματα απ’ αυτά που θα μπορούσε ίσως να αντιμετωπίσει.
- Συναγερμός στη Γαλλία, ο Εμπαπέ αποχώρησε τραυματίας και έβαλε πάγο στο πόδι (vids)
- Γαλλία-Μαρόκο 2-0: Οι «μάγοι» της Γαλλίας πήραν το πρώτο εισιτήριο για τους «4» (vid)
- Τεράστια χαμένη ευκαιρία για τη Γαλλία: Ο Μπόνο απέκρουσε πέναλτι του Εμπαπέ (vid)
- Χάαλαντ: «Αν δείτε τι συμβαίνει στη Νορβηγία, θα καταλάβετε ότι δεν είναι η συνηθισμένη εικόνα της χώρας»
- Γαλλία: Το ματς με το Μαρόκο έφερε 20.000 αστυνομικούς στους δρόμους
- Επίσημα στην Άρσεναλ ο Ιλάν Μελιέ
- Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποχωρεί από το «Ολντ Τράφορντ» μετά από 115 χρόνια – Η νέα τοποθεσία (vid, pic)
- LIVE: Γαλλία – Μαρόκο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 10.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/mindaugas-vitkus-ju-dVR1jkmE-unsplash-315x220.jpg)


































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442