Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Παναθηναϊκός: Έπεσαν οι τίτλοι τέλους για τον Τσάβι Πασκουάλ

Παναθηναϊκός: Έπεσαν οι τίτλοι τέλους για τον Τσάβι Πασκουάλ

Παρελθόν από τον Παναθηναϊκό ο Τσάβι Πασκουάλ. Αναλαμβάνουν οι Βόβορας - Αλβέρτης υπηρεσιακοί. Φήμες θέλουν τον Ηλία Παπαθεοδώρου να αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία των Πράσινων

Παρελθόν από τον Παναθηναϊκό αποτελεί από το απόγευμα της Πέμπτης 20/12 ο Τσάβι Πασκουάλ. Η ήττα από τη Ρεάλ Μαδρίτης και ο τρόπος που αυτή ήρθε, αποτέλεσε τη σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τη διοίκηση των πράσινων. Ετσι αποφάσισε να «τελειώσει» τον Καταλανό προπονητή. Προς το παρόν το κενό του θα καλύψουν οι Γιώργος Βόβορας – Φραγκίσκος Αλβέρτης που θα οδηγήσουν το Τριφύλλι στο ματς-τελικό της Παρασκευής (21/12, 21:00, ΟΑΚΑ) με την Αρμάνι Μιλάνο.

Φήμες θέλουν τον Ηλία Παπαθεοδώρου να αποτελεί τον εκλεκτό του Δημήτρη Γιαννακόπουλου ώστε να αναλάβει την τεχνική ηγεσία των πράσινων.

Ο Πασκουάλ απουσίασε από την προπόνηση της Πέμπτης με τον Γιώργο Βόβορα να αποκαλύπτει πως του ζητήθηκε από τους ανθρώπους της ΚΑΕ να ετοιμάσει εκείνος το ματς με τους Ιταλούς μαζί με τον Φραγκίσκο Αλβέρτη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βόβορα: «Καταρχήν μας ζητήθηκε από την διοίκηση να ετοιμάσουμε την ομάδα με τον Αλβέρτη και τους υπόλοιπους συνεργάτες. Πρέπει να ετοιμάσουμε την ομάδα για έναν τελικό. Πρέπει να βγάλουμε αντίδραση, περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι γιατί η Αρμάνι είναι μία πολύ καλή ομάδα με ταλέντο. Πρέπει να είμαστε προσηλωμένοι, να παλέψουμε σε κάθε κατοχή και να δώσουμε τον καλυτερο εαυτό μας.

Αυτή την στιγμή ετοιμάζουμε την ομάδα. Εμείς είχαμε ετοιμάσει την ομάδα από πριν. Είμαστε εδώ και θέλουμε να κερδίσουμε. Τα τελευταία αποτελέσματα δεν ήταν καλά για κανέναν. Έχουμε μπροστά μας έναν τελικό και πρέπει να κερδίσουμε.

Σίγουρα έχουμε περάσει πολλά μαζί του τα τελευταία δύο χρόνια. Είναι ένα σοκ, αλλά δεν χωρούν συναισθήματα στον επαγγελματικό αθλητισμό. Πρέπει να συνεχίσουμε και να κοιτάξουμε το αύριο, έχουμε τελικό μπροστά μας».

Sports in

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 3-0: Πήρε το ντέρμπι και πήγε στο +4 (vids)

Η ΑΕΚ νίκησε τον Παναθηναϊκό στη Νέα Φιλαδέλφεια και βρίσκεται στο +4 από τους Πράσινους – Δύο γκολ ο Ελίασον, ένα ο Πόνσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024