Μια έκπληξη αποφάσισε να κάνει ο Μπάρακ Ομπάμα σε άρρωστα παιδιά σε νοσοκομείο των ΗΠΑ, μοιράζοντας δώρα και ευχές.

Ο Μπάρακ Ομπάμα έκανε επίσκεψη σε νοσοκομείο παίδων χθες Τετάρτη, μοιράζοντας παιχνίδια στους ασθενείς.

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ μοίρασε στα παιδιά, που νοσηλεύονται στο Εθνικό Παιδιατρικό Κέντρο στην Ουάσιγκτον, παιχνίδια φορώντας το σκούφο του Άγιου Βασίλη.

«Σε μια περίοδο που είναι προφανώς σκληρή για τα παιδιά και ως μπαμπάς δύο κοριτσιών, μπορώ μόνο να φανταστώ πόσο σημαντικό είναι σε αυτή την περίπτωση, να υπάρχουν νοσηλευτές και προσωπικό και γιατροί και άνθρωποι που φροντίζουν για αυτά και τα ακούνε. Είναι απλά εδώ για τα παιδιά και τους κρατούν το χέρι» είπε. «Αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα που υπάρχει. Μας υπενθυμίζει πώς θα έπρεπε να είναι το πνεύμα των Χριστουγέννων», είπε ο ίδιος.

Όλοι ενθουσιάστηκαν όταν είδαν μπροστά τους τον Μπάρακ Ομπάμα, ο οποίος φρόντισε να δώσει μια νότα χαράς στα άρρωστα παιδιά και τις οικογένειές τους, που πρόκειται να περάσουν τα Χριστούγεννα στο Νοσοκομείο.

«Καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένες διακοπές για τα εκπληκτικά παιδιά, τις οικογένειες και το προσωπικό του Children’s National» έγραψε ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ στο Twitter μετά την επίσκεψη. «Και ευχαριστώ που μου κάνατε τη χάρη να είμαι ο ο αντικαταστάτης του Σάντα» σημείωσε.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr