Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Audi Q7 2019: Ανανέωση με «οδηγό» το Q8

Audi Q7 2019: Ανανέωση με «οδηγό» το Q8

Το Q7 προετοιμάζει την ανανέωσή του η οποία θα επιχειρήσει να το φέρει πιο κοντά τόσο αισθητικά όσο και τεχνολογικά με το νέο κορυφαίο μοντέλο της Audi, Q8.

Φωτογραφίες: Automedia

Το επιβλητικό SUV της γερμανικής φίρμας ετοιμάζεται να υποδεχτεί μια σειρά αναβαθμίσεων που θα επιχειρήσουν να το φέρουν τόσο σχεδιαστικά όσο και από πλευράς gadgets πιο κοντά στην νέα και εντυπωσιακή, κορυφή της περιπετειώδους γκάμας της Audi, Q8.

Υπό αυτό ακριβώς το σκεπτικό, το δοκιμαστικό πρωτότυπο Q7 που εντοπίστηκε από το φωτογραφικό φακό στο σκανδιναβικό βορρά, επιχειρεί να κρύψει κάτω από το καμουφλάζ, τα νέου σχεδιασμού φωτιστικά του σώματα τα οποία θυμίζουν έντονα το Q8, ενώ αντίστοιχη είναι και η αισθητική προσέγγιση στη γρίλια, στους προφυλακτήρες, αλλά και στον τρόπο που οι νέες απολήξεις της εξάτμισης ενσωματώνονται στο νέο design του πίσω τμήματος.

Όπως και να έχει με τις σχεδιαστικές αλλαγές οι οποίες είναι πολύ περισσότερες από την συνήθη τακτική της Audi, καθώς στο μεσοδιάστημα, από την εμφάνιση της τρέχουσας γενιάς του Q7, ανέλαβε νέος επικεφαλής σχεδιασμού ο Mark Licht, το γερμανικό SUV δεν αναμένεται να παραλλάξει την σιλουέτα του, διατηρώντας το τετραγωνισμένο του αποτύπωμα που εγγυάται την περιώνυμη ευρυχωρία του.

Αυτό που αναμένεται να αλλάξει ριζικά θα είναι ο σχεδιασμός του εσωτερικού καθώς, θα εναρμονιστεί με την εικόνα των πιο πρόσφατων Audi, με την κεντρική οθόνη του infotainment να ενσωματώνεται πλέον στο ταμπλό αυξάνοντας παράλληλα τη διάστασή της και συμπαρασύροντας αναλόγως το σχεδιασμό της κεντρικής κονσόλας.

Αναβαθμισμένο σε ό,τι αφορά το interface και τις επιλογές θα είναι και ο ψηφιακός πίνακας οργάνων Virtual Cockpit ενώ την τεχνολογικά προηγμένη του εικόνα αναμένεται να συμπληρώσει μια βελτιωμένη σουίτα συστημάτων υποστήριξης οδηγού με διευρυμένες δυνατότητες.

Σε ό,τι αφορά τους κινητήρες οι αλλαγές αναμένονται κυρίως να προέλθουν από την υβριδική τεχνολογία καθώς σε δεύτερο χρόνο το γερμανικό SUV αναμένεται να αποκτήσει μια νέα, plug-in έκδοση η οποία θα επωφεληθεί από το ίδιο κινητήριο σύνολο που ο όμιλος VW εξελίσσει για το Touareg PHEV και η οποία σύμφωνα με τις πρώτες τουλάχιστον συστάσεις θα αξιοποιεί δίλιτρο κινητήρα βενζίνης σε συνδυασμό με ηλεκτρικό μοτέρ αποδίδοντας συνδυαστικά περί τους 370 ίππους και 700 Nm ροπής.

H πρεμιέρα του ανανεωμένου Q7 αναμένεται να πραγματοποιηθεί εντός του 2019.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024