Η γερμανική φίρμα θα παρουσιάσει στην αμερικανική έκθεση τεχνολογίας την νέα εξελιγμένη έκδοση για τα συστήματα infotainment που θα εξοπλίζουν στο κοντινό μέλλον τα αυτοκίνητά της αλλά και ένα σύστημα ψυχαγωγίας το οποίο στοχεύει στο αυτόνομο μέλλον.

Το Consumer Electronics Show στο Λας Βέγκας αποτελεί το προνομιακό playground των αυτοκινητοβιομηχανιών για να συστήσουν προϊόντα που έρχονται… ή μάλλον ορθότερα, θα έρθουν στο μέλλον. Υπό αυτό ακριβώς το σκεπτικό η Audi επιφυλάσσει για την αμερικανική έκθεση τεχνολογίας, τη νέα γενιά συστημάτων ψυχαγωγίας και ενημέρωσης καθώς και μια νέα σουίτα ψυχαγωγίας την οποία ονομάζει Mobile Movie Theatre, προσβλέποντας στην ευχάριστη απασχόληση οδηγού και επιβατών στο αυτόνομο μέλλον.

Αμφότερες οι νέες τεχνολογίες θα εμφανιστούν με όχημα το αμιγώς ηλεκτροκίνητο SUV e-tron, ενώ αν και η Audi δεν δημοσιοποιεί επί του παρόντος τεχνολογίες που να αφορούν τις προδιαγραφές τους υπάρχουν ορισμένες πληροφορίες.

Σύμφωνα με αυτές το νέο infotainment εκτός από τα βελτιωμένα γραφικά και τις πρόσθετες λειτουργίες θα υποστηρίζει αποτελεσματικά λειτουργίες φωνητικού ελέγχου και νευμάτων, επιδεικνύοντας παράλληλα δυνατότητες εκμάθησης των συνηθειών του οδηγού και των προτιμήσεων του.

Σε ό,τι αφορά το πιο υπερβατικό Mobile Movie Theatre, σύμφωνα με τις συστάσεις, επί του παρόντος έχει σχεδιαστεί προκειμένου να είναι λειτουργικό μόνο όταν το αυτοκίνητο βρίσκεται σε στάση, επιτρέποντας σε οδηγό και συνεπιβαίνοντες να απολαμβάνουν ταινίες και προγράμματα με live streaming, ωστόσο στο αυτόνομο μέλλον αναμένεται να αποκτήσει λιγότερη στατικότητα, φροντίζοντας για την ευχάριστη παραμονή του οδηγού όσο το αυτοκίνητο αναλαμβάνει τα της μετακίνησης.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr