Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Audi A4 2019: Ανανέωση... με ήπιες υβριδικές προεκτάσεις

Audi A4 2019: Ανανέωση… με ήπιες υβριδικές προεκτάσεις

Η Audi επιφυλάσσει σειρά σημαντικών αλλαγών για το μοντέλο που βρίσκεται στον πυρήνα της γκάμας της, το οποίο θα ενισχύσει το τεχνολογικό του προφίλ τόσο σε ό,τι αφορά τα gadgets όσο και τα κινητήρια σύνολα, προσθέτοντας ήπιες υβριδικές εκδόσεις.

Φωτογραφίες: Automedia

Μετά την εμφάνιση του A4 Avant ως καμουφλαρισμένου δοκιμαστικού πρωτότυπου, τη σκυτάλη στα παγωμένα πεδία δοκιμών του ευρωπαϊκού βορρά παίρνει η τετράθυρη έκδοση του γερμανικού μοντέλου η οποία αν δεν προηγηθεί, θα αφιχθεί ταυτόχρονα με την πρακτική έκδοση.
|

Ανεξαρτήτως σειράς εμφάνισης, η ανανεωμένη εκδοχή του Α4 αναμένεται εντός του 2019 και σύμφωνα με τις συστάσεις, προετοιμάζει σημαντικές αλλαγές οι οποίες θα είναι πιο εκτεταμένες από ό,τι συνήθως.

Ξεκινώντας από τη σχεδίαση, το νέο Α4 αναμένεται να υιοθετήσει πολύ περισσότερες αλλαγές σε σχέση με την συνήθη εξελικτική τακτική της Audi, επωφελούμενο από ανασχεδιασμένα στοιχεία στα πρότυπα των νεότερων A6 και A8 που θα του εξασφαλίσουν μια αρκετά διαφορετική εμφάνιση, εναρμονισμένη με τα πιο πρόσφατα αισθητικά πρότυπα της Audi.

Στα νέα στοιχεία θα συγκαταλέγονται, η νέα γρίλια, ο ανασχεδιασμένος προφυλακτήρας, τα φωτιστικά σώματα τα οποία αλλάζουν μοτίβο ενώ την εξωτερική εικόνα του θα συμπληρώσουν οι ψηλότερα τοποθετημένες και τετραγωνισμένες απολήξεις της εξάτμισης καθώς και τα ανασχεδιασμένα αεροδυναμικά βοηθήματα.

Ακόμα σημαντικότερες προδιαγράφονται οι αλλαγές στο εσωτερικό, καθώς, ανεξαρτήτως έκδοσης αμαξώματος το Α4 θα εφοδιάζεται με ένα αναβαθμισμένο σε λειτουργίες και εμφάνιση σύστημα infotainment για το οποίο θα μπορούν να επιλεγούν οθόνες 8,1 ή 10,1 ιντσών σε συνδυασμό πάντα με τον ψηφιακό πίνακα οργάνων γνωστό ως Audi Virtual Cockpit με την οθόνη των 12,3 ιντσών το οποίο επίσης θα επωφεληθεί από στοχευμένες βελτιώσεις σε λειτουργικότητα και interface.

Βελτιώσεις θα πραγματοποιηθούν και στην ανάρτηση με στόχο την περαιτέρω βελτίωση των οδικών χαρακτηριστικών του γερμανικού μοντέλου ενώ σε ό,τι αφορά τους κινητήρες, αν και θα υπάρξουν αναβαθμίσεις σε όλο το εύρος της γκάμας με στόχο περισσότερη αποδοτικότητα και ισχύ, η σημαντικότερη αλλαγή συνοψίζεται στην εισαγωγή εκδόσεων ήπιας υβριδικής τεχνολογίας στην γκάμα.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024