Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Audi RS Q3 2020:

Audi RS Q3 2020: «Εκχιονιστικό»

Η κορυφαία έκδοση της νέας γενιάς του γερμανικού SUV δίνει μια γεύση από τα χαρακτηριστικά της καθώς συνεχίζει τις δοκιμές εξέλιξης στις αντίξοες συνθήκες της σκανδιναβικής χερσονήσου.

Φωτογραφίες: Αutomedia

Οι εκδόσεις του Q3, αυξάνονται και πληθύνονται, αυξάνοντας αντίστοιχα και τις εμφανίσεις τους ως δοκιμαστικά πρωτότυπα, καθώς μετά την πρώτη ινκόγκνιτο παρουσία της νέας coupe SUV έκδοσης η οποία θα προστεθεί στην γκάμα, τη σκυτάλη παίρνει η κορυφαία έκδοση του γερμανικού SUV η οποία συνεχίζεις τις δοκιμές εξέλιξης στον Αρκτικό Κύκλο.

Αδιάψευστα σημάδια της ταυτότητάς της οι σαφώς μεγαλύτερες εισαγωγές αέρα και οι οβάλ απολήξεις της εξάτμισης οι οποίες επανέρχονται στο πίσω τμήμα του RS Q3 στην εκδοχή της νέας γενιάς του.

Την εικόνα συμπληρώνουν οι ανασχεδιασμένοι προφυλακτήρες, ενώ υπάρχουν αυξημένες πιθανότητες το RS Q3 να διαθέτει μεγαλύτερα μετατρόχια από τις απλές εκδόσεις του. Πίσω από τους τροχούς, παρεπιδημεί ένα ικανότερο σύστημα πέδησης το οποίο προδίδεται από τις χαρακτηριστικές κόκκινες δαγκάνες της Audi Sport ενώ στις αλλαγές θα συμπεριληφθεί και ένα πιο σπορ set-up για την ανάρτηση.

Στο επίκεντρο του RS Q3, αναμένεται να βρεθεί ο γνωστός πεντακύλινδρος των 2,5 λίτρων ο οποίος στην συγκεκριμένη διαμόρφωση αναμένεται να ξεπεράσει τους 400 ίππους ενώ τις προδιαγραφές του θα συμπληρώσει de facto το σύστημα τετρακίνησης quattro.

Σε ό,τι αφορά το χρονοδιάγραμμα άφιξης με δεδομένο ότι εκκρεμεί η εμφάνιση του SQ3 η οποία αναμένεται εντός του 2019, το “hot” RS θα πρέπει να περιμένει έως την μεθεπόμενη χρονιά.

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024