Φωτογραφίες: Αutomedia

Οι εκδόσεις του Q3, αυξάνονται και πληθύνονται, αυξάνοντας αντίστοιχα και τις εμφανίσεις τους ως δοκιμαστικά πρωτότυπα, καθώς μετά την πρώτη ινκόγκνιτο παρουσία της νέας coupe SUV έκδοσης η οποία θα προστεθεί στην γκάμα, τη σκυτάλη παίρνει η κορυφαία έκδοση του γερμανικού SUV η οποία συνεχίζεις τις δοκιμές εξέλιξης στον Αρκτικό Κύκλο.

Αδιάψευστα σημάδια της ταυτότητάς της οι σαφώς μεγαλύτερες εισαγωγές αέρα και οι οβάλ απολήξεις της εξάτμισης οι οποίες επανέρχονται στο πίσω τμήμα του RS Q3 στην εκδοχή της νέας γενιάς του.

Την εικόνα συμπληρώνουν οι ανασχεδιασμένοι προφυλακτήρες, ενώ υπάρχουν αυξημένες πιθανότητες το RS Q3 να διαθέτει μεγαλύτερα μετατρόχια από τις απλές εκδόσεις του. Πίσω από τους τροχούς, παρεπιδημεί ένα ικανότερο σύστημα πέδησης το οποίο προδίδεται από τις χαρακτηριστικές κόκκινες δαγκάνες της Audi Sport ενώ στις αλλαγές θα συμπεριληφθεί και ένα πιο σπορ set-up για την ανάρτηση.

Στο επίκεντρο του RS Q3, αναμένεται να βρεθεί ο γνωστός πεντακύλινδρος των 2,5 λίτρων ο οποίος στην συγκεκριμένη διαμόρφωση αναμένεται να ξεπεράσει τους 400 ίππους ενώ τις προδιαγραφές του θα συμπληρώσει de facto το σύστημα τετρακίνησης quattro.

Σε ό,τι αφορά το χρονοδιάγραμμα άφιξης με δεδομένο ότι εκκρεμεί η εμφάνιση του SQ3 η οποία αναμένεται εντός του 2019, το “hot” RS θα πρέπει να περιμένει έως την μεθεπόμενη χρονιά.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in. gr