ΑΟΧ Κισσαμικός και Παναθηναϊκός έχουν επικυρώσει το εισιτήριο για τους «16» του Κυπέλλου, αλλά στη μεταξύ τους αναμέτρηση στα Περιβόλια διακυβεύεται η πρωτιά στον 3ο όμιλο που αυξάνει τις πιθανότητες για πιο βατή κλήρωση στην επόμενη φάση.
Οι Κρητικοί υπερισχύουν στην ισοβαθμία που έχει προκύψει στους 4 πόντους (καλύτερο σύνολο τερμάτων στο γκρουπ), οπότε το Τριφύλλι χρειάζεται μόνο τη νίκη για να προσπεράσει.
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Από τα γήπεδα της Φουενλαμπράδα στο «Μπερναμπέου», ο 18χρονος χαφ, Tιάγκο Πιτάρτς γίνεται το νέο σημείο ισορροπίας μιας ομάδας γεμάτης αστέρια και επαναπροσδιορίζει την αξία του έτοιμου ταλέντου