Τετάρτη 17 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τι είπαν Σακοράφα - Βαρουφάκης για την κοινή πορεία

Τι είπαν Σακοράφα – Βαρουφάκης για την κοινή πορεία

«Παραμένοντας σταθερή στις ίδιες θέσεις, συνεχίζω με το ΜέΡΑ25 για ένα μέτωπο ευρωπαϊκής ρεαλιστικής ανυπακοής. Συνεχίζω, γιατί πιστεύω ότι μπορούμε να το πετύχουμε, για την Ελλάδα που μας αξίζει, για την Ευρώπη που θέλουμε

Εκπληξη και αίσθηση προκάλεσε η ανακοίνωση του προσώπου – έκπληξη για το ευρωψηφοδέλτιο στο κόμμα του Γιάνη Βαρουφάκη. Η Σοφία Σακοράφα, άλλοτε ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισε να κατέβει στις ευρωεκλογές με το ψηφοδέλτιο του ΜέΡΑ25.

Οι ανακοινώσεις έγιναν το μεσημέρι της Τετάρτης σε συνέντευξη τύπου με την Σακοράφα να τονίζει:«Πριν από πέντε χρόνια ζήτησα να με εμπιστευτείτε με σύνθημα “Ψηφίζουμε για την Ελλάδα, ψηφίζουμε για μια άλλη Ευρώπη”. Το υπηρέτησα με όλες μου τις δυνάμεις, σεβόμενη την εντολή σας και τις προεκλογικές μου δεσμεύσεις».

Και όσον αφορά το σήμερα, «παραμένοντας σταθερή στις ίδιες θέσεις, συνεχίζω με το ΜέΡΑ25 για ένα μέτωπο ευρωπαϊκής ρεαλιστικής ανυπακοής. Συνεχίζω, γιατί πιστεύω ότι μπορούμε να το πετύχουμε, για την Ελλάδα που μας αξίζει, για την Ευρώπη που θέλουμε. Συμμαχώ στην προσπάθεια για ένα πανευρωπαϊκό προοδευτικό κίνημα, για να αλλάξουμε την Ευρώπη».

Δείτε στο βίντεο τι είπαν οι Σακοράφα και Βαρουφάκης.

Sports in

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης για τα προημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Απριλίου 2024