«Παραμένοντας σταθερή στις ίδιες θέσεις, συνεχίζω με το ΜέΡΑ25 για ένα μέτωπο ευρωπαϊκής ρεαλιστικής ανυπακοής. Συνεχίζω, γιατί πιστεύω ότι μπορούμε να το πετύχουμε, για την Ελλάδα που μας αξίζει, για την Ευρώπη που θέλουμε

Εκπληξη και αίσθηση προκάλεσε η ανακοίνωση του προσώπου – έκπληξη για το ευρωψηφοδέλτιο στο κόμμα του Γιάνη Βαρουφάκη. Η Σοφία Σακοράφα, άλλοτε ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισε να κατέβει στις ευρωεκλογές με το ψηφοδέλτιο του ΜέΡΑ25.

Οι ανακοινώσεις έγιναν το μεσημέρι της Τετάρτης σε συνέντευξη τύπου με την Σακοράφα να τονίζει:«Πριν από πέντε χρόνια ζήτησα να με εμπιστευτείτε με σύνθημα “Ψηφίζουμε για την Ελλάδα, ψηφίζουμε για μια άλλη Ευρώπη”. Το υπηρέτησα με όλες μου τις δυνάμεις, σεβόμενη την εντολή σας και τις προεκλογικές μου δεσμεύσεις».

Και όσον αφορά το σήμερα, «παραμένοντας σταθερή στις ίδιες θέσεις, συνεχίζω με το ΜέΡΑ25 για ένα μέτωπο ευρωπαϊκής ρεαλιστικής ανυπακοής. Συνεχίζω, γιατί πιστεύω ότι μπορούμε να το πετύχουμε, για την Ελλάδα που μας αξίζει, για την Ευρώπη που θέλουμε. Συμμαχώ στην προσπάθεια για ένα πανευρωπαϊκό προοδευτικό κίνημα, για να αλλάξουμε την Ευρώπη».

Δείτε στο βίντεο τι είπαν οι Σακοράφα και Βαρουφάκης.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr