Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νέος πόλεμος ΣΥΡΙΖΑ - Αλαφούζου για την τρομοκρατική επίθεση στον ΣΚΑΪ

Νέος πόλεμος ΣΥΡΙΖΑ – Αλαφούζου για την τρομοκρατική επίθεση στον ΣΚΑΪ

Ο Γιάννης Αλαφούζος κατηγόρησε ως ηθικό αυτουργό της επίθεσης την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ, λέγοντας πως από το 2014 ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ΑΝΕΛ έχουν ξεκινήσει μία απίστευτη εκστρατεία λάσπης και διασποράς ψευδών ειδήσεων εναντίον του ΣΚΑΪ. Πρόκειται για «συκοφαντία, που ξεπερνά τα όρια της αθλιότητας» απαντά ο ΣΥΡΙΖΑ

Νέος πόλεμο μεταξύ ΣΚΑΪ και ΣΥΡΙΖΑ πυροδότησε η τρομοκρατική επίθεση στο κτίριο του εκδοτικού συγκροτήματος του Φαλήρου. Ο πρόεδρος του Ομίλου Γιάννης Αλαφούζος κατηγόρησε ως ηθικό αυτουργό της επίθεσης την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ, εξηγώντας πως από το 2014 ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ΑΝΕΛ έχουν ξεκινήσει μία απίστευτη εκστρατεία λάσπης και διασποράς ψευδών ειδήσεων εναντίον του ΣΚΑΪ. Ο Γ. Αλαφούζος κατηγόρησε επίσης την κυβέρνηση ότι δεν σέβεται και δεν υπερασπίζεται την πολυφωνία και την ελευθερία της έκφρασης.

Ολόκληρη η δήλωση του Ιωάννη Αλαφούζου:

«Στον ΣΚΑΪ πάντα πιστεύαμε στην ελευθερία της έκφρασης και στην πολυφωνία. Πιστεύουμε μάλιστα ότι είναι υποχρέωση της κάθε κυβέρνησης να υπερασπίζεται αυτής της πολυφωνίας και της ελευθερίας της έκφρασης. Δυστυχώς από το 2014 ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ΑΝΕΛ έχουν ξεκινήσει μία απίστευτη εκστρατεία λάσπης εναντίον του ΣΚΑΙ και μια εκστρατεία διασποράς ψευδών ειδήσεων εις βάρος μας. Συνεπώς πιστεύω ότι βασικός ηθικός αυτουργός για την σημερινή επίθεση είναι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.

Η απάντηση της Κουμουνδούρου ήταν άμεση και σε έντονο ύφος. Με γραπτή ανακοίνωσή του ο  ΣΥΡΙΖΑ κάνει λόγο για «συκοφαντία που ξεπερνά τα όρια της αθλιότητας» η οποία επιβεβαιώνει την ορθότητα της επιλογής του «εμπάργκο» που έχει επιβάλλει στον ΣΚΑΪ η Κουμουνδούρου.

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ:

«Η βομβιστική επίθεση στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ είναι μια εγκληματική ενέργεια, που καταδικάστηκε απερίφραστα από την κυβέρνηση και τον ΣΥΡΙΖΑ σε όλους τους τόνους. Φαίνεται, όμως, ότι ο κ. Αλαφούζος άδραξε την ευκαιρία της επίθεσης για να εντείνει αυτό που κάνει τρία χρόνια τώρα από τα μέσα ενημέρωσης των οποίων είναι ιδιοκτήτης. Τη συκοφαντία, που ξεπερνά τα όρια της αθλιότητας. Με τις ανοησίες του κολλητού του κ. Γεωργιάδη, Άρη Πορτοσάλτε περί ηθικής αυτουργίας της κυβέρνησης, τις οποίες επαναλαμβάνει ο κ. Αλαφούζος, επιβεβαιώνει την ορθότητα της επιλογής μας να αφήσουμε τους άθλιους προπαγανδιστές, χωρίς την παρουσία εκπροσώπων των «ηθικών αυτουργών της τρομοκρατίας» στα τηλεοπτικά τους πάνελ».

Έντονη ήταν η αντίδραση και του Νίκου Παππά για την συσχέτιση της βομβιστικής επίθεσης με το εμπάργκο του ΣΥΡΙΖΑ στον τηλεοπτικό σταθμό.

«Νωρίς το πρωί καταδικάσαμε την επίθεση. Ζητήσαμε να μην εργαλειοποιηθεί. Μέχρι το μεσημέρι έγινε η προβλεπόμενη συνεπαγωγή. Τους βομβιστές, λένε, ενέπνευσε και καθοδήγησε η απουσία βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ από τον ΣΚΑΙ. Ένα επιχείρημα από τη γκρίζα ζώνη μεταξύ χυδαίου και γελοίου», έγραψε χαρακτηριστικά ο υπουργός ΨΗΠΤΕ στο twitter.

Sports in

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: «Μάχη» τίτλου στο Ρέντη

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού θα υποδεχθεί το Σάββατο (27/4, 19:30) την αντίστοιχη του Παναθηναϊκού στον 5ο τελικό της Α1, που θα κρίνει τον φετινό τίτλο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024