Ο αντ’ αυτού ή αλλιώς εθνικός κοριός Λαλάει και το παίζει αδικημένος και στοχοποιημένος. Ο χαχανούλης δεν θα τον ρωτήσει αλλά το in, όσες Slapp αγωγές και αν του ρίξει, το Κράτος Δικαίου θα στηρίξει
Ντέρμπι λοιπόν σήμερα στην Πυλαία. Ναι, ντέρμπι. Διότι ο Παναθηναϊκός των τελευταίων εβδομάδων είναι ευάλωτος και αποτελεί την ευκαιρία για τον οποιονδήποτε να κάνει τη μεγάλη νίκη.
Αυτό θα επιδιώξει και ο ΠΑΟΚ, μια ομάδα που είναι ιδιαίτερα φιλόδοξη, με έναν προπονητή που αναζητά συνεχώς το βήμα παραπάνω και να βάλει στο βιογραφικό του μια τεράστια επιτυχία, αλλά και συνολικά έναν οργανισμό που έχοντας αφετηρία το παρελθόν του θέλει να θυμίσει σε όλους πως είναι εδώ, ζωντανός και ακμαίος παρά α προβλήματα.
Αυτό το καλοκαίρι, ο θρυλικός Αρσέν Λουπέν γυρίζει την Αττική και όλη την Ελλάδα με μια θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια, όπου το τέλος το αποφασίζεις εσύ!