Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Αυτοδιοικητικές εκλογές: Αιχμές Ταχιάου και Ζέρβα κατά Νοτοπούλου

Αυτοδιοικητικές εκλογές: Αιχμές Ταχιάου και Ζέρβα κατά Νοτοπούλου

Ο υποψήφιος δήμαρχος και δημοτικός σύμβουλος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας υπογράμμισε ότι «οι ταυτόχρονες αρμοδιότητες και καθήκοντα υποτιμούν τους Θεσσαλονικείς και φανερώνουν μια περιστασιακή και αποσπασματική ενασχόληση με τα θέματα του Δήμου»

Με αιχμές κατά της υποψηφιότητας Νοτοπούλου για το δήμο Θεσσαλονίκης αντέδρασαν οι υποψήφιοι δήμαρχοι Νίκος Ταχιάος και Κωνσταντίνος Ζέρβας.

«Η Θεσσαλονίκη και η Μακεδονία χωρούν τους πάντες και τα πάντα, αλλά απαιτούν αλήθειες και σεβασμό. Είναι τόποι φιλόξενοι και δημοκρατικοί. Προπάντων όμως περήφανοι. Κι έτσι θα μείνουν. Μέχρι τις εκλογές θα μιλάμε μόνο για το μέλλον τους. Όπως το θέλουν οι ίδιοι οι Μακεδόνες και οι Θεσσαλονικείς. Όχι για τα φαντάσματα του Τσίπρα. Κι έτσι λοιπόν γνωρίσαμε την πολύφερνη νύφη χωρίς να χρειαστεί να ζήσουμε έναν «ματωμένο γάμο» σημείωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης» Νίκος Ταχιάος.

Η ωριμότητα των Θεσσαλονικιών, παρά τα μικρής έκτασης παρατράγουδα που προκάλεσαν μερικοί έφηβοι, παρασυρμένοι από την «γοητεία» των άκρων, διέψευσε στην πράξη το ψευτοδίλημμα που επιχείρησε ο πρωθυπουργός να εισαγάγει στο προεκλογικό τοπίο της πόλης” ανέφερε ο κ. Ταχιάος σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Από την πλευρά του, ο  υποψήφιος δήμαρχος και δημοτικός σύμβουλος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, ανέφερε ότι «θα ήταν καλό κάθε ενδιαφερόμενος ή ενδιαφερόμενη για τον Δήμο Θεσσαλονίκης να αφοσιωθεί στα θέματα του Δήμου αφού παραιτηθεί από το αξίωμά του (της), όποιο και αν είναι αυτό».

Ο κ. Ζέρβας καλωσορίζει την Κατερίνα Νοτοπούλου στα αυτοδιοικητικά πράγματα της πόλης, της εύχεται καλή επιτυχία και καλό αγώνα, υπογραμμίζοντας ότι «οι ταυτόχρονες αρμοδιότητες και καθήκοντα υποτιμούν τους Θεσσαλονικείς και φανερώνουν μια περιστασιακή και αποσπασματική ενασχόληση με τα θέματα του Δήμου».

«Οι δημότες άλλωστε θα εκτιμήσουν όποιον ή όποια εγκαταλείψει με ουσιαστική ειλικρίνεια υπουργικό, βουλευτικό ή ευρώ-βουλευτικό θώκο για χάρη της πόλης» επισημαίνει ο κ. Ζέρβας.

 

Sports in

«Τρελάθηκε» ο Μπαρτζώκας: Οι πανηγυρισμοί μετά το τέλος του Παρτίζαν – Ολυμπιακός (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξέσπασε μετά την ανατροπή και το μεγάλο διπλό στο Βελιγράδι και πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024