Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Φορτούνης: «Τεράστια πρόκριση, φανταστικός ο κόσμος»

Φορτούνης: «Τεράστια πρόκριση, φανταστικός ο κόσμος»

Ο ηγέτης του Ολυμπιακού τόνισε ότι οι Ερυθρόλευκοι πανηγύρισαν μια τεράστια πρόκριση απέναντι στην Μίλαν και υποκλίθηκε στον κόσμο που βρέθηκε στο Καραϊσκάκη.

Mετά την επική νίκη με 3-1 επί της Μίλαν και την πρόκριση του Ολυμπιακού στους «32» του Europa League, o ηγέτης των Πειραιωτών Κώστας Φορτούνης δήλωσε ότι οι Ερυθρόλευκοι πήραν μια τεράστια πρόκριση απέναντι σε έναν πολύ σπουδαίο αντίπαλο και υποκλίθηκε στον κόσμο που βρέθηκε στο «Γ. Καραϊσκάκης». Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο αρχηγός του Ολυμπιακού «ο κόσμος ήταν φανταστικός»!

«Δεν μπορούμε ακόμα να συνειδητοποιήσουμε τι έχουμε κάνει. Είναι μια τεράστια πρόκριση. Ο κόσμος ήταν φανταστικός και για μια ακόμα φορά αποδείξαμε ότι έχουμε πολύ μεγάλη ομάδα. Τα καταφέραμε απέναντι σε έναν πολύ μεγάλο αντίπαλο. Κάναμε το 2-0, όμως, η Μίλαν μείωσε σε 2-1. Εμεις, ωστόσο, δείξαμε και πάλι ότι είμαστε μια πολύ μεγάλη ομάδα».

Για το γκολ με το οποίο έκανε το 3-1: «Είναι πολύ σημαντικό, καθώς μας έδωσε μια πρόκριση απέναντι στη Μίλαν και σε έναν τόσο πολύ δύσκολο όμιλο. Ευχαριστούμε όλο τον κόσμο. Ολοι έδωσαν ό,τι είχαν και πετύχαμε μια τεράστια πρόκριση».

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024