Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το λευκό κομπολόι του Αλέξη

Το λευκό κομπολόι του Αλέξη

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας θέλησε να δώσει συμβολικά το «παρών» στη συζήτηση για τον προϋπολογισμό, τον πρώτο, όπως έλεγε, μη μνημονιακό

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας θέλησε να δώσει συμβολικά το «παρών» στη συζήτηση για τον προϋπολογισμό, τον πρώτο, όπως έλεγε, μη μνημονιακό. Κατέφθασε λοιπόν στα υπουργικά έδρανα,  κατέλαβε τη θέση του Πρωθυπουργού, δεν θέλησε να μιλήσει (αφού θα μιλήσει την Τρίτη) και έβγαλε από την τσέπη του ένα λευκό κομπολόι και έπαιζε συνεχώς με αυτό.

Εκανε, όπως αναφέρει ο «Βηματοδότης» σαν μικρό παιδί που του χάρισαν ένα δώρο και ήθελε να το δείξει, όπως σχολίασαν βουλευτές της ΝΔ (και ένας του Ποταμιού).

Ετσι, με το κομπολόι ανά χείρας,  παρακολούθησε από «πρώτο χέρι» τη σύγκρουση που έλαβε χώρα στο Κοινοβούλιο ανάμεσα σε βουλευτές της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και σε βουλευτές της αντιπολίτευσης. Μια σύγκρουση που άκουγε σε εκφράσεις του τύπου… «τσόκαρο», «σκάσε», «γελοίε» κ.τ.λ.

Το δικαιολόγησαν ως… αγχολυτικό

Βεβαίως τα περιβόητα τρολ του ΣΥΡΙΖΑ έσπευσαν να δικαιολογήσουν την εμφάνιση Τσίπρα με κομπολόι στη Βουλή λέγοντας πως είναι «το αγχολυτικό του Πρωθυπουργού». Το να αναγκάζονται να γίνονται και αυτόκλητοι ψυχολόγοι απλώς για να δικαιολογήσουν μια ασυνήθιστη για τα κοινοβουλευτικά δεδομένα κίνηση του κ. Τσίπρα είναι μάλλον υπερβολή ή… «γλείψιμο», αφού πάλι ακούγονται ψίθυροι περί νέου ανασχηματισμού.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024