Δολοφονία φοιτήτριας: Νέα μαρτυρία για τρίτο πρόσωπο
Το ενδεχόμενο να υπάρχει και τρίτο άτομο στη δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας στη Ρόδο, Ελένης Τοπαλούδη, ερευνάται πλέον σοβαρά από τις Αρχές
Το ενδεχόμενο να υπάρχει και τρίτο άτομο στη δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας στη Ρόδο, Ελένης Τοπαλούδη, ερευνάται πλέον σοβαρά από τις Αρχές, τη στιγμή που αυξάνονται οι μαρτυρίες προς αυτή την εκδοχή.
Σύμφωνα με εργαζόμενο στην περιοχή του σπιτιού της κοπέλας, κατά τη μοιραία συνάντηση, που έγινε στις 11:30 με 11:45 το βράδυ, από το λευκό βαν κατέβηκαν δύο άτομα για να συναντήσουν την 21χρονη, ενώ αναγνώρισε ως έναν εξ’ αυτών τον 19χρονο.
Όπως μεταδίδει ο ΣΚΑΙ, παράλληλα, ο άνθρωπος αυτός κατέθεσε ότι στο φορτηγάκι παρέμεινε ένα ακόμη άτομο.
Την ίδια ώρα, ανοιχτό το ενδεχόμενο να έχει πέσει θύμα βιασμού μετά την επίθεση που δέχθηκε άφησε στο μεταξύ ο 19χρονος. Την υπόθεση έχει αναλάβει η διεύθυνση Βορειοανατολικής Αττικής, ενώ έχουν ταυτοποιηθεί δυο άτομα από τα συνολικά επτά που φέρονται να συμμετείχαν στην επίθεση.
Ο κατηγορούμενος ενώ βρισκόταν στο κελί του στις φυλακές Αυλώνα, ξυλοκοπήθηκε από άλλους κρατούμενους, ενώ στη συνέχεια διακομίστηκε στον «Ευαγγελισμό», όπου οι γιατροί διαπίστωσαν ότι δεν χρήζει νοσηλείας.
Το περιστατικό -για το οποίο επίσης διατάχθηκε έρευνα για ποινικές και πειθαρχικές ευθύνες- συνέβη το απόγευμα της Κυριακής και μάλιστα καταγράφηκε σε βίντεο από κινητό τηλέφωνο.
Στις εικόνες διακρίνεται ο 19χρονος κατηγορούμενος για τον φόνο της φοιτήτριας Ελένης να κάθεται σε ένα στρώμα, περικυκλωμένος από άλλους κρατούμενους οι οποίοι του επιτίθενται φραστικά και σωματικά.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αλβανικής καταγωγής κρατούμενος ισχυρίστηκε ότι «κάποιοι συγκρατούμενοί μου, περίπου 20 άτομα, με έβριζαν και με χτυπούσαν. Μάλιστα, άκουσα κάποιον να προτρέπει τους άλλους «βγάλτε του το παντελόνι» και στη συνέχεια λιποθύμησα», για να προσθέσει: «Όταν ξύπνησα, βρισκόμουν σε άλλο χώρο και χωρίς παντελόνι και εσώρουχα. Δεν ξέρω τι μπορεί να μου έχουν κάνει», κατέληξε ο 19χρονος.
Έπειτα από τα όσα δήλωσε, θα γίνει εξέταση από ιατροδικαστή, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν όντως ο 19χρονος έπεσε θύμα βιασμού από τους συγκρατουμένους του.
«Πήρε το ελάχιστο από αυτό που του άξιζε»
«Πήρε το ελάχιστο από ότι του αξίζει» ανέφερε, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ, ένας από τους νεαρούς που συμμετείχαν στον ξυλοδαρμό του 19χρονου Αλβανού.
Αναφερόμενος στο περιστατικό, είπε ότι συμμετείχαν επτά άτομα, τα οποία και μπήκαν στον χώρο που βρισκόταν ο 19χρονος κατηγορούμενος. «Δεν παραβιάσαμε καμία πόρτα. Η πόρτα ανοίγει για τα φάρμακα, το πρωινό, το μεσημεριανό. Μην εστιάζουμε εάν ήμασταν επτά άτομα. Δεν συμμετείχαν και οι επτά. Ήταν δύο-τρεις Ρομά, ήταν και Αλβανοί» είπε.
https://www.youtube.com/watch?v=9sI3OoXWGwE&feature=youtu.be
- Ουκρανία: Ο αρχηγός του στρατού έφυγε – Ο Ζελένσκι πρότεινε στον Φεντόροφ «εξέχουσα θέση» στην κυβέρνηση
- Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου είναι ο μεγαλύτερος θαυμαστής της Ρίας Ελληνίδου
- Ιστορίες: Το νέο τεύχος κυκλοφορεί αυτό το Σάββατο μαζί με τα ΝΕΑ
- Μπόγκναρ: «Γνωρίζουμε ότι δεν είμαστε το φαβορί με τον Παναθηναϊκό, αλλά θέλουμε να κάνουμε την έκπληξη»
- Kaizen Gaming: Νέο διεθνές πρόγραμμα για την προστασία των τοπικών κοινωνιών από τις φυσικές καταστροφές
- Τέμπη: Παραπομπή Τριαντόπουλου και Αγοραστού σε δίκη για το μπάζωμα από τον Άρειο Πάγο ζητά ο εισαγγελέας
- Σπείρα αφαιρούσε αλυσίδες λαιμού από ηλικιωμένους σε Γλυφάδα και Ηλιούπολη – Επεισοδιακή η σύλληψη των τριών μελών
- Μέση Ανατολή: Αναθεωρήθηκε η εκτίμηση απειλής στη βόρεια Ερυθρά Θάλασσα – Σε επιφυλακή η ευρωπαϊκή επιχείρηση ΑΣΠΙΔΕΣ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 22.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/guilherme-stecanella-NT2jndF5Vpo-unsplash-1-315x220.jpg)





































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442