Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Δολοφονία φοιτήτριας: Θύμα ξυλοδαρμού στις φυλακές Αυλώνα ο 19χρονος

Δολοφονία φοιτήτριας: Θύμα ξυλοδαρμού στις φυλακές Αυλώνα ο 19χρονος

αιτία ήταν μια λεκτική διαμάχη ανάμεσα στον 19χρονο και συγκρατούμενούς του, η οποία κατέληξε στον ξυλοδαρμό του, χωρίς να έχει γίνει ακόμα γνωστό αν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Θύμα ξυλοδαρμού φέρεται να έπεσε στις φυλακές του Αυλώνα όπου κρατείται ο 19χρονος Αλβανός που κατηγορείται για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο. Σύμφωνα με πληροφορίες του Σκάι, αιτία ήταν μια λεκτική διαμάχη ανάμεσα στον 19χρονο και συγκρατούμενούς του, η οποία κατέληξε στον ξυλοδαρμό του, χωρίς να έχει γίνει ακόμα γνωστό αν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Οι δύο κατηγορούμενοι μεταφέρθηκαν την Παρασκευή, εσπευσμένα και κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, από τα κρατητήρια του Αστυνομικού Τμήματος Ρόδου στο Μεταγωγών Πειραιά, και από εκεί στις φυλακές Γρεβενών και Αυλώνας, αντίστοιχα, όπου θα παραμείνουν έως την εισαγωγή της υπόθεσης σε δίκη ενώπιον Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου του Εφετείου Δωδεκανήσου.

Στο μεταξύ συνεχίζονται οι αποκαλύψεις σχετικά με τον έτερο κατηγορούμενο για τον βιασμό και τη δολοφονία της φοιτήτριας, τον 21χρονο Ροδίτη. Πρώην σύντροφος του 19χρονου Αλβανού τον περιγράφει ως βίαιο και επιθετικό χαρακτήρα, ιδιαίτερα απέναντι στις γυναίκες.

«Θεωρούσε πάντα τις κοπέλες κατώτερες, είχε εμμονή με την σεξουαλική επαφή. Με εύκολες αφορμές θα έπαιζε ξύλο. Μου είχε σηκώσει χέρι. Είχε σηκώσει χέρι και σε μια άλλη κοπέλα…», δήλωσε στους αστυνομικούς η 19χρονη κοπέλα η οποία έδωσε στη δημοσιότητα ένα ηχητικό ντοκουμέντο από συνομιλία τους μια μέρα πριν γίνει γνωστή η δολοφονία της Ελένης.

Τότε, φέρεται να την είχε καλέσει τηλεφωνικά ο 21χρονος Ροδίτης ζητώντας της να τον συναντήσει. Οι δύο φίλοι συνήθιζαν να μοιράζονται τα κορίτσια σύμφωνα με τα όσα λέει η πρώην του 19χρονου.

Σύμφωνα με τα όσα είπε η πρώην σύντροφος του 19χρονου, εκείνος ήταν «επιθετικός, θεωρούσε πάντα τις κοπέλες κατώτερες, είχε εμμονή με την σεξουαλική επαφή. Με εύκολες αφορμές θα έπαιζε ξύλο. Μου είχε σηκώσει χέρι. Είχε σηκώσει χέρι και σε μια άλλη κοπέλα».

Μάλιστα η ίδια η κοπέλα αποκάλυψε ότι είχε μαζί της ένα μαχαίρι για αυτοάμυνα.

Σύμφωνα με την κοπέλα, οι δύο φίλοι συνήθιζαν να μοιράζονται κορίτσια και όπως αποκαλύπτει συγκλονισμένη, ο 21χρονος είχε προσπαθήσει να βρεθούν πριν το έγκλημα.

Συγκεκριμένα, την είχε καλέσει ο 21χρονος φίλος του πρώην της, ζητώντας της επίμονα να τον συναντήσει έξω από ένα σχολείο.

Στις 23 Νοεμβρίου ήταν η πρώτη τους συνομιλία. Εκείνη αρνήθηκε. Την επόμενη μέρα όμως την ξανακάλεσε.

Τι ειπώθηκε στο τηλεφώνημα:

– Έλα στο 2ο
– Γιατί να έρθω;
– Για να με γνωρίσεις
– Δε θέλω να σε γνωρίσω
– Να σε πάρω άλλη φορά; Πιο μετά;
– Όχι καλύτερα να μη με πάρεις.
– Γιατί κούκλα; Με το αγόρι σου είσαι;
– Δεν είμαι με το αγόρι μου, με την φίλη μου είμαι.
– Εντάξει, γιατί να μη σε ξαναπάρω;
– Γιατί έχω σχέση και δεν ασχολούμαι και δε σε ξέρω κιόλας.
– Δε θέλεις;
– Δε θέλω.
– Εγώ όμως θέλω.
– Εντάξει, δεν γίνεται με το ζόρι.
– Να πάμε καμιά βόλτα, να γνωριστούμε.
– Σου απάντησα. Δεν θέλω!

Σχολιάζοντας τα όσα συνέβησαν, η κοπέλα είπε στον ΑΝΤ1:

«Στις 26 Νοεμβρίου είχα δεχτεί το τελευταίο μήνυμα από τον 21χρονο… Στις 27 μάθαμε ότι βρέθηκε νεκρή η κοπέλα και όταν μάθαμε ότι ήταν αυτοί πάθαμε σοκ».

Ραγίζει καρδιές η μητέρα της Ελένης 

«Η Ελένη πήγε σαν το σκυλί στα αμπέλι» δήλωσε συγκλονισμένη η μητέρα της 21χρονης φοιτήτρια που βρήκε τραγικό θάνατο στη Ρόδo.

Η κ. Κούλα Αρμουτίδου Τοπαλούδη δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την αγανάκτησή της και ζήτησε από όλη την κοινωνία να καταδικάσει τους ενόχους.

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ η μητέρα της Ελένης ανέφερε: «Να πληρώσουν, να πληρώσουν με το χειρότερο νόμισμα αυτό θέλω για να αναπαυτεί η ψυχούλα της. Την έφαγαν σαν το σκυλί στο αμπέλι και μετά την πέταξαν σαν τσουβάλι με σκουπίδια στα παγωμένα νερά της Λίνδου».

«Τη βασάνισαν… Έχω θυμό στην ψυχή μου, θέλω να λάμψει η αλήθεια. Θεωρώ και τους δύο υπεύθυνους για το θάνατο της Ελένης. Η κοινωνία όλη να τους καταδικάσει, να τους φτύσει για να μην ξαναχτυπήσει άλλη φορά κανένα σπίτι ελληνικό καμία νέα Ελένη, την Ελένη που πήγε σαν το σκυλί στα αμπέλι» δήλωσε η ίδια χαρακτηριστικά.

Για να παιδί με στόχους και όνειρα έκανε λόγο η μητέρα της και την ίδια αναρωτήθηκε: «Να οδηγήσουν στο θάνατο αυτή τη δίμετρη κοπελάρα που περπατούσε και σειόταν η γη; Δεν ντρέπονται;»

«Πέντε θανάτους μαρτυρικούς έζησε το πουλάκι μου, μαρτύρησε τους εκλιπαρούσε να την πάνε στο νοσοκομείο και εκείνοι την πέταξαν στη θάλασσα. Ξεγελάστηκε και βρήκε μαρτυρικό θάνατο. Είμαι μια ζωντανή πεθαμένη, άδειασε η ψύχη μου τα όνειρα μου».

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024