Η Toyota δίνει στη δημοσιότητα, με την μορφή ενός teaser το πρώτο δείγμα γραφής της έκδοσης που στο μέλλον θα αποτελέσει την κορωνίδα της γκάμας της νέας Supra με την υπογραφή της Gazoo Racing, και η οποία αρχικά θα κάνει την εμφάνισή της ως πρωτότυπο στην έκθεση του Τόκυο τον Ιανουάριο του 2019.

Το πρωτότυπο μοντέλο το οποίο θα φέρει την μακροσκελή ονομασία Supra Super GT Concept και συστήνεται προς το παρόν μέσω του παραπάνω σκοτεινού teaser, αναμένεται, όπως αφήνουν να εννοηθεί η υποψία χρώματος της εικόνας ότι θα φορά τα αγωνιστικά χρώματα της Toyota-Gazoo Racing, θα διαθέτει έναν σαφώς αιχμηρότερο bodykit με ενεργά αεροδυναμικά βοηθήματα και κυρίαρχη την θηριώδη αεροτομή στο πίσω τμήμα.

Συνολικά, το νέο πρωτότυπο αναμένεται να ακολουθήσει το ίδιο αγωνιστικό μοτίβο υλοποίησης του Toyota GR Supra Racing Concept, το οποίο παρουσιάστηκε στην έκθεση της Γενεύης την άνοιξη του 2018 με τη διαφορά ότι το νέο πρωτότυπο θα υπακούσει στις προδιαγραφές των ιαπωνικών Super GT αγωνιστικών εκδόσεων.

Σε ό,τι αφορά τις ομοιότητες, αναμένεται η ίδια εμμονή στο χαμηλό βάρος με την εκτεταμένη χρήση συνθετικών υλικών για την κατασκευή των προφυλακτήρων, του καπό και των αεροδυναμικών βοηθήματων, μεταξύ άλλων. Την εικόνα αναμένεται να συμπληρώσουν η μικρότερη απόσταση από το έδαφος, χάρη στη διαφορετική και πιο αγωνιστική γεωμετρία της ανάρτησης, τα φρένα με την υπογραφή της Brembo και η ελαφρού κράματος τροχοί της BBS.

Eπί του παρόντος ωστόσο, δεν υπάρχει χρονοδιάγραμμα για την έλευση της κορυφαίας έκδοσης της νέας γενιάς της Supra, αν και τα πράγματα αναμένεται να οριοθετηθούν κατά την πρεμιέρα της έκδοσης παραγωγής της Supra στην έκθεση του Detroit.

Γράψτε το σχόλιό σας