Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τι απαντά ο Νίκος Παππάς για τον φίλο του, Μανώλη Πετσίτη

Τι απαντά ο Νίκος Παππάς για τον φίλο του, Μανώλη Πετσίτη

Παραέχεται ότι είναι φίλοι από παλιά αλλά δεν απαντά επί της ουσίας για το πώς μπήκε στα σαλόνια της εξουσίας και συνομιλεί με κορυφαίους οικονομικούς παράγοντες

Παραδέχεται ότι είναι φίλοι από παλιά, αλλά τονίζει ότι τις εξηγήσεις θα πρέπει να τις δώσεις ο ίδιος. Αυτή ήταν η απάντηση του Νίκου Παππά στην ερώτηση για τον Μανώλη Πετσίτη και το σάλο που έχει προκύψει μετά και το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «ΤΑ ΝΕΑ». Ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής αρνείται να απαντήσει επί της ουσίας καταφεύγοντας σε ύβρεις. Μιλώντας στο «Κόκκινο» τονίζει ότι «είναι παιδιόθεν φίλος του». Σημειώνει ωστόσο «είναι ο ίδιος αρμόδιος για να απαντήσει για την πορεία του», ενώ πρόσθεσε ότι «επί δικής μας διακυβέρνησης δεν υπήρξε καμία εύνοια συμφερόντων». Μάλιστα, επιχείρησε να δείξει πως πρόκειται «για σκανδαλολογία» που εκπορεύεται από τη Νέα Δημοκρατία.

Σχολιάζοντας το πρωτοσέλιδο των «ΝΕΩΝ» επιτίθεται στην αξιωματική αντιπολίτευση τονίζοντας: «Επειδή η Νέα Δημοκρατία «έχει χάσει τη γη κάτω από τα πόδια της» και «της έχει πέσει ο ουρανός στο κεφάλι» στην οικονομία, σκανδαλολογεί ασύστολα. Έχει κάτσει, ψειρίσει τη μαϊμού, ψάξει και τα ίδια τα πρόσωπά μας, τους φίλους και συγγενείς μας και τους παλιούς μας συμμαθητές. Αυτό που πρέπει να ψάξει κανείς να δει είναι πότε και αν ευνοήθηκαν συγκεκριμένα συμφέροντα και με ποια διακυβέρνηση».

Ειδικά για τα χρέη εταιρείας συμφερόντων Λαυρεντιάδη προς την ΔΕΠΑ, ο κ. Παππάς τόνισε ότι η ΝΔ «έχει επιλέξει να «σηκώσει» πολιτική αντιπαράθεση -με αποτυχημένο τρόπο που προκαλεί θυμηδία- είναι σαφές ότι τα χρέη … δημιουργήθηκαν επί κυβέρνησης ΝΔ κυρίως».

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 60-50: Ισοφάρισε σε 2-2 και ο τίτλος θα κριθεί σε πέμπτο παιχνίδι

Ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε την σειρά με τον Ολυμπιακό (60-50), στους τελικούς της Α1 Μπάσκετ Γυναικών και πλέον όλα θα κριθούν στο 5ο ματς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024