
«Κίτρινα Γιλέκα» : Βουλευτές της αντιπολίτευσης φέρνουν τη Δευτέρα πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης
Ευελπιστούν πως θα καταφέρουν να πάρουν με το μέρος τους και άλλους βουλευτές, καθώς σε όλη τη χώρα επικρατεί έντονη δυσαρέσκεια για τον πρόεδρο και τους χειρισμούς του
Βουλευτές του Σοσιαλιστικού Κόμματος (PS), της Ανυπότακτης Γαλλίας (LFI) και του Γαλλικού Κομμουνιστικού Κόμματος (PCF) που έχουν δυσαρεστηθεί από τον τρόπο με τον οποίο χειρίστηκε η γαλλική κυβέρνηση την κρίση των “κίτρινων γιλέκων” σχεδιάζουν να καταθέσουν πρόταση μομφής τη Δευτέρα.
Αν και δεν συγκεντρώνουν τις απαραίτητες ψήφους, ευελπιστούν πως θα καταφέρουν να πάρουν με το μέρος τους και άλλους βουλευτές, καθώς σε όλη τη χώρα επικρατεί έντονη δυσαρέσκεια για τον πρόεδρο και τους χειρισμούς του.
“Τις ερχόμενες ημέρες θα επιδιώξουμε να διευρυνθεί η ομάδα των ανθρώπων που μπορούν να καταθέσουν αυτήν την πρόταση (μομφής) μαζί με μας”, και από άλλα πολιτικά κόμματα, δήλωσε ο αρχηγός του Γαλλικού Σοσιαλιστικού Κόμματος Ολιβιέ Φορ σε δημοσιογράφους.
- «Ελ. Βενιζέλος»: Επανέρχεται η αεροπορική σύνδεση της Αθήνας με τις χώρες της Μέσης Ανατολής
- Super League: Πλάνο ενίσχυσης του VAR από τον Βαλέρι
- ΟΠΕΚΕΠΕ 1-2-3, υποκλοπές, Τέμπη, «συστήματα καταμέτρησης»: όποτε και εάν κάνει εκλογές ο Μητσοτάκης με την κατσίκα στην πλάτη θα πάει
- Για κακούργημα ελέγχονται δύο από τους 13 της γαλάζιας λίστας του «ΟΠΕΚΕΠΕ Νο2»
- Το μαύρο κουτί: Ο Στέφανος Κυριακίδης επιστρέφει στο ΔΘΠ μετά από 52 χρόνια
- Κακοκαιρία Erminio: Δεμένα τα πλοία στα λιμάνια – Πότε αναμένονται τα πρώτα δρομολόγια




